Verpleegkundige corona bestrijding GGZ

Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink
MRT 24
Noord-Holland Tijdelijk MBO
25.04.2020 100544707
Solliciteren

Over de functie

Vanwege de verwachte piek in verzuim bij cliënten in een GGZ instelling in Amsterdam ben ik met spoed op zoek naar goed somatische onderlegde verpleegkundigen.


Werk je liever in Amsterdam of Hoofddorp? Hoeveel uur kun je bijspringen? Alles is bespreekbaar! Samen kijken we waar je wilt en kunt helpen!


Dit ga je doen


Als verpleegkundige verleen jij GGZ cliënten die verschijnselen van acute Carona vertonen medische zorg. Hierin werk je nauw samen met de andere disciplines. Naast de directe zorg voor de cliënten ondersteun jij de psychiatrisch verpleegkundige met jouw medische kennis. Denk bijvoorbeeld aan: Vaststellen van de behoefte aan somatisch verpleegkundige zorg en het mede opstellen van het verpleegplan, het Verrichten van (voorbehouden) verpleegtechnische handelingen en het verstrekken van medicatie;


Hier ga je werken


In eerste instantie zullen de cliënten zoveel mogelijk in de klinieken behandeld worden waar ze verblijven in Amsterdam en Hoofddorp. Uiteindelijk zul jij met de cliënten verhuizen naar een speciale crisis opvang in Amsterdam Noord.


Dit ben jij


Jij bent een enthousiaste verpleegkundige met goede somatische kennis. Je hoeft geen ervaring te hebben in de GGZ. Het is belangrijk dat je begrip hebt voor de doelgroep! Verder ben je


 • gediplomeerd verpleegkundige (niv. 4/5)
 • Per direct of op korte termijn beschikbaar
 • Beschikbaar voor 8 - 36 uur
 • Affiniteit om met cliënten met (ernstige) psychiatrische aandoeningen te werken


Dit krijg je


 • Een uitdagende functie aan de frontlijn van de bestrijding van de Corona crisis
 • Een goed salaris op basis van je opleidingsniveau en ervaringsjaren
 • Reiskosten a €0,19 per km
 • De mogelijkheid om ook na de Corona crisis in dienst te blijven bij Maandag®Functie eisen

 • gediplomeerd verpleegkundige (niv. 4/5)
 • Per direct of op korte termijn beschikbaar
 • Beschikbaar voor 8 - 36 uur
 • Affiniteit om met cliënten met (ernstige) psychiatrische aandoeningen te werken


Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Tim Aalderink
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Tim Aalderink