Verpleegkundige binnen de psychiatrie

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Drenthe Permanent HBO
03.06.2020 100287434
Solliciteren

Over de functie

Gaat je hart sneller kloppen van het werken als verpleegkundige in de psychiatrie? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven! Voor een psychiatrische zorginstelling in de provincie Drenthe is Maandag® namelijk voor 24-28 uur op zoek naar een verpleegkundige. Binnen de afdeling op deze kleinschalige zorginstelling worden cliënten opgevangen met acute psychiatrische problematieken. De lijntjes zijn hier kort en er vindt regelmatig overleg plaats binnen het vaste team van verpleegkundigen. Binnen deze zorginstellingen worden cliënten opgenomen met bijvoorbeeld ernstige depressieve klachten of een angststoornis. Jij bent op deze afdeling als verpleegkundige het eerste aanspreekpunt voor verwijzers bij crisismeldingen en opnames voor cliënten. Daarnaast ben je nauw betrokken bij de individuele – en groepstherapieën en bied je ondersteuning aan verpleegkundigen van verschillende afdelingen. 


Waarom Maandag®? 

  •         Flexibele zekerheid. De mogelijkheid tot een vast contract waarbij je de kans krijgt om bijvoorbeeld

na 7, 9 of 12 maanden te wisselen van zorginstelling als jij dit wilt;

  •         Salaris conform cao GGZ;
  •         Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden bij de Maandag® Academy;
  •         Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;
  •         De mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels

Functie eisen

Functie eisen

·        Je hebt een HBO diploma Verpleegkunde

·        Je bent BIG geregistreerd

·        Je hebt affiniteit met de psychiatrie


Graag zien wij jouw reactie vóór vrijdag 10 april 2020 tegemoet. 

Over het bedrijf

Samen met onze professionals zien wij de maandag als een frisse en nieuwe start. Het gevoel dat alles mogelijk is. Werkgeluk is onze sleutel tot succes. Wij zijn er voor jou: je krijgt continu persoonlijke begeleiding door jouw recruiter en accountmanager.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra