Verpleegkundige 4 GGZ

Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij
JUL 03
Noord-Brabant Permanent MBO
02.08.2020 100142486
Solliciteren

Over de functie

Voor één van onze opdrachtgevers binnen de GGZ zijn wij op zoek naar een enthousiaste en out-of-the-box-denkende Verpleegkundige! De opdrachtgever heeft een nieuw initiatief ontwikkelt waarbij ze alle voorkomende psychische problematiek zullen gaan behandelen (en waarbij verslavingsproblematiek (mogelijk) secundair een rol speelt). De focus van deze functie zal in eerste instantie gericht zijn op persoonlijkheids- als ook stemmingsproblematiek. Naderhand zullen ze samen met jou de focus verbreden naar andere psychische stoornissen.

Dit initiatief is opgezet vanwege het hiaat aan behandelaanbod bij mensen met dubbele diagnose problematiek. Binnen deze nieuwe manier van werken zal jij samen met jouw collega’s een psychotherapeutisch, klinisch klimaat neerzetten om deze psychische stoornissen op een zo goed mogelijke manier te behandelen. Hierbij zal er gewerkt blijven worden aan een zo optimaal mogelijk therapeutische omgeving en de best passende behandelingen conform de laatste stand van de wetenschap.


Wat ga je doen?

Jouw taken lopen uiteen van het (persoonlijk) begeleiden van cliënten, observeren, motiveren, groepsgesprekken voeren tot samenwerken met verschillende disciplines en de netwerken van cliënten. Dit kan zowel plaatsvinden in de ambulante hulpverlening als in een verblijf(klinische) setting. Naast deze taken, die gericht zijn op de uitvoering van de zorgverlening, zijn er ook taken gericht op de uitvoering van het verpleegkundig handelen. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het afnemen van een anamnese, medicatie verstrekken, injecteren, verstrekken van opiaat vervangende middelen, observeren van het somatisch en psychiatrisch beeld van de cliënt, zorgplannen opstellen/evalueren en het verzorgen van spreekuren.

 Kwaliteitsontwikkeling en verbetering van werkmethoden is een belangrijk onderdeel van het werk. Hiervoor maak je dan ook deel uit van werk- en projectgroepen. En om jezelf goed te blijven ontwikkelen, wordt er gebruik gemaakt van intervisie en supervisiebijeenkomsten.

Functie eisen

Bij voorkeur ben jij een ervaren, stressbestendig iemand, die zich thuis voelt in een informele, dynamische omgeving. De doelgroep die je gaat bedienen bestaat uit 18-65 jarigen met uiteenlopende problematieken. Door alle ontwikkelingen en uitdagingen staat je ongetwijfeld een afwisselende functie te wachten.


Om in aanmerking te komen vragen wij:

·        Een afgeronde opleiding tot verpleegkunde, minimaal MBO niveau 4;

·        BIG geregistreerd;

·        De voorkeur gaat uit naar iemand met ervaring in de (complexe) psychiatrische problematiek;

·        Kennis van de behandelmethoden binnen de psychiatrie;

·        Sociaal vaardig;

·        Geen probleem om onregelmatige diensten te werken, inclusief weekend en feestdagen;

·        Omgaan met conflicten en agressie;

·        Plannen en organiseren;

·        Klantgericht werken;

·        Analyseren.

·        Je bent innovatief en een teamspeler;

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de gelegenheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. Je krijgt een uitstekend salaris dat aansluit bij jou opleiding en werkervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Vakantiedagen, vakantiegeld en een pensioenregeling behoren ook tot de voorwaarden. Via de Maandag® Academy krijg je ook ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Dorien Evenblij
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Dorien Evenblij