Verpleegkundig Specialist

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 15
Overijssel Permanent HBO
14.06.2020 103158713
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een gedreven Verpleegkundig Specialist (GGZ kan ook) die op zoek is naar een uitdagende, vernieuwende omgeving waarbij je gewaardeerd wordt? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als Verpleegkundig Specialist (GGZ) zal je werkzaam zijn voor patiënten met een psychiatrische aandoening. Je functioneert in het overgangsgebied tussen care en cure en bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, implementeren en uitvoeren van de psychiatrische zorg. Dit doe je natuurlijk in samenwerking met de betrokken disciplines.

Het afwisselen van directe patiëntenzorg en geven van scholing/advies aan betrokkenen is helemaal je ding. Jij bent iemand die zich wil blijven ontwikkelen en ingezet wil worden binnen verschillende werkvelden, zoals onderzoek en management. Je bent integer, gericht op je patiënten en kan wel tegen een stootje! Heb jij geen aantekening in de GGZ? Dan ben je natuurlijk ook welkom!


Waar ga je werken?

Als verpleegkundig Specialist ga je werken bij één van onze opdrachtgevers in de regio Twente waarbij ontwikkeling en doorzettingsvermogen centraal staat. Het team waarin je werkzaam bent bestaat uit verschillende disciplines waarbij elke professional zijn beste beentje voor zet.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot Verpleegkundig Specialist;
  • Aantoonbare kennis en ervaring binnen de zorg;
  • Sterk analytisch denkvermogen;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

  • Maandag® biedt je doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat. Denk hierbij aan veel afwisseling van werkzaamheden en (bij)scholingsopties.
  • Persoonlijke begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure.
  • Salaris conform cao.
  • De reiskostenvergoeding bedraagt €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Dankzij Maandag zal geen enkele dag hetzelfde zijn en zijn we gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.


Gaan jouw interne alarmbellen rinkelen bij het lezen van deze vacature? Reageer dan snel voor 15 juni door hieronder te solliciteren!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan