Verpleegkundig Specialist

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
JUN 23
Utrecht Tijdelijk MBO
23.07.2020 100252384
Solliciteren

Over de functie

Voor verschillende opdrachtgevers in regio Utrecht ben ik op zoek naar een Verpleegkundig Specialist GGZ. Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging binnen de GGZ/Jeugdzorg? Dan

ga ik graag met jou in gesprek om mogelijkheden te bespreken.


Als Verpleegkundig specialist speel jij een belangrijke rol in het leven van de patiënt. Je voert de intakes, je stelt behandelplannen samen, voert deze uit en je verricht onderzoek naar medicatie. Kortom: een onmisbare functie en erg dankbaar werk voor de personen die je helpt!


En dan? Als de kern-werkzaamheden zijn uitgevoerd. Laat je de patiënt dan los? Antwoord daarop is: absoluut niet!

Als Verpleegkundig specialist zul je jouw expertise delen. Je coacht anderen binnen jouw team om bij te dragen aan innovatie en kwaliteitsverbetering. Je bent dus altijd bezig met de zorg voor een ander. De zorg voor jouw patiënten.

Functie eisen

  • Mbo- of Hbo-V diploma;
  • Ervaring binnen de GGZ of Jeugdzorg;
  • 24-32 uur.

Over het bedrijf

Over Maandag®


"Jouw talent maakt het verschil"


Vind jij het belangrijk om diversiteit terug te vinden binnen jouw werk? Wil je niet continu vertoeven in dezelfde omgeving, maar juist ervaring opdoen en kennis vergaren in verschillende werkomgevingen? Dan is Maandag® de plek voor jou!


Naast de flexibiliteit van werken op verschillende opdrachten, heb je wel de zekerheid van een (vast)dienstverband. Je ontvangt ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om aan je eigen ontwikkeling te werken middels scholing. We hebben onze eigen Maandag® Academy en bieden een persoonlijk opleidingsbudget.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman