Verpleegkundig specialist voor forensische empowerment afdeling

Over de functie

Jij bent een GZ-psycholoog of Verpleegkundig specialist GGZ met een passie voor de verschillen en overeenkomsten tussen mensen van verschillende culturen. Ook sta je sterk in je schoenen en schrik je niet van een forensische doelgroep. Jouw leidinggevende capaciteiten kun je in deze functie optimaal benutten, want je geeft leiding aan een sociotherapeutisch team samen met jouw duaal partner. Dit alles doe je in de omgeving van Zwolle.

Jouw werkplek is een centrum voor transculturele psychiatrie die zich richt op patiënten met een complexe psychiatrische problematiek. Het gaat naast een afdeling voor patiënten met een acuut toestandsbeeld om een empowerment afdeling met 12 patiënten. Je behandelt voornamelijk asielzoekers en ongedocumenteerden. Voor deze patiënten is naast een intensieve behandeling een beveiligde omgeving

noodzakelijk. Dit kan zowel op vrijwillige basis als in het gedwongen kader zijn. Ook kan het zijn dat je je kennis ambulant inzet om opname te voorkomen of re-integratie mogelijk te maken.

Over de afdeling

Patienten gaan op basis van toestandsbeeld over naar deze afdeling. In deze fase vormt patiënt geen gevaar (meer) voor zichzelf of anderen; realiteitsbesef is (deels) hersteld, de diagnostiek is helder, het behandelplan is (deels) vastgesteld en het behandeltraject is (deels) opgestart. Het doel van deze fase is het versterken van de draagkracht, en patiënt voorbereiden voor de re-integratiefase. Er is in deze fase extra aandacht voor de psychologische, sociale/systemische, religieuze, culturele bronnen die iemand tot zijn beschikking heeft, en de persoonlijke kwaliteiten of coping mechanismen die iemand heeft om de problemen het hoofd te bieden.

In de behandeling focus je je op het versterken van de veerkracht van de patiënt middels lopende en toegevoegde trainingen en therapieën. De medicatie (benzo’s; kalmerende medicaties) kan in deze fase afgebouwd worden en eigen regie en vaardigheden gestimuleerd worden. Naast dit alles geef je ook groepstherapieën. Het grootste deel van jouw patiënten bezit niet de Nederlandse nationaliteit. Dit is voor jouw geen probleem, omdat jij affiniteit hebt met patiënten van een niet-westerse achtergrond! Samen met diverse ketenpartners in zowel binnen- als buitenland werk je toe naar resocialisatie.

Functie eisen

• Je bent geregistreerd als GZ-psycholoog of verpleegkundig specialist GGZ.

• Je hebt affiniteit met transculturele psychiatrie.

• Je hebt affiniteit met het werken binnen forensische kaders.

• Je spreekt bij voorkeur meerdere talen (bijvoorbeeld Frans, Arabisch en/of Engels).

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en de bedrijfsvoering. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Maar waarom Maandag®? Bij Maandag® sta jij als professional centraal en heb jij regie over je carrière. 


Ben je geïnteresseerd geraakt? Geef het snel door! Ik hoop je gauw te spreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Luciën van der Weide

Luciën van der Weide

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs