Verpleegkundig Specialist GGZ

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
MEI 04
Drenthe Permanent HBO
03.06.2020 100227142
Solliciteren

Over de functie

Ben jij Verpleegkundig Specialist en heb jij affiniteit met de geestelijke gezondheidszorg? Dan kom ik graag in contact met jou.


Wat er van jou verwacht wordt als VS is jou natuurlijk wel bekend. Je werkt in een multidisciplinaire setting waar gebruik gemaakt wordt van elkaars expertise. De doelgroepen kunnen bestaan uit jeugd en volwassenen met verslavingsproblematiek, psychische problematiek, etc.


Jij hebt als VS ook veel aandacht voor medicatie, somatische klachten en mogelijke bijwerkingen van medicatie. Je hebt aandacht voor de patiënt en zijn systeem en stelt samen met hen de doelen vast.


Waar werk je dan?

Als VS zijn er mogelijkheden bij verschillende opdrachtgevers in Noord Nederland. Opdrachten worden gericht op jouw ontwikkeling en wensen. Je krijgt op deze manier de ruimte om je te ontwikkelen en jouw kennis in te zetten binnen verschillende settingen. 

Functie eisen

-         Je bent in het bezit van een diploma Master Advanced Nursing Prationer (MANP).

-         Je hebt een geldige BIG-registratie.

-         Je bent in het bezit van een rijbewijs.

-         Je hebt ervaring in de GGZ.


Wat bieden wij jou ?

Een uitdagende functie waarin jij je kan ontwikkelen en waar ruimte genoeg is voor verdieping. Daarnaast bieden wij jou:


-         Een marktconform salaris (cao gehandicaptenzorg)

-         Een met jou overlegd aantal vaste uren op contact

-         Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km

-         Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen of cursussen. 

Over het bedrijf

Bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen vanuit verschillende dienstverbanden. Maandag® is een detacheringsbureau, wat inhoudt dat wij op projectbasis werken en niet per dienst werken bij verschillende opdrachtgevers. Bij Maandag® vinden wij het belangrijk een goede relatie te onderhouden met onze professionals. Tijdens je opdracht staan wij dan ook klaar om jouw vragen te beantwoorden en het contact te onderhouden. Zo is regelmatig contact over hoe het gaat op de opdracht of wat je wensen zijn voor een mogelijke vervolgopdracht. Ook bieden we mogelijkheden om gebruik te maken van trainingen en cursussen zodat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen.


Het werkgeluk van jou als professional staat centraal. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk. Uiteindelijk is het van belang om te kijken wat jou als professional gelukkig maakt in je werk. Samen zal er gekeken worden naar jouw wensen, maar ook naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra