Zoeken

64

vacatures verpleegkundig specialist in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures verpleegkundig specialist in de GGZ

De vacature verpleegkundig specialist in de GGZ vind je bij Maandag®. Heb je een diploma Verpleegkundig specialist met een differentiatie binnen de GGZ en beschik je over een BIG registratie? Bekijk dan snel onze actuele vacatures!

Ben jij de verpleegkundig specialist die graag in de GGZ wil werken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je hebt als verpleegkundig specialist een ruime keuze op de arbeidsmarkt. Bij Maandag® zijn we dan ook benieuwd waar jij als zorgprofessional blij van wordt in je werk!

Met welke doelgroep binnen de GGZ wil je graag werken? Wat vind jij belangrijk qua werkomgeving en wat zoek je in een organisatie? Samen met jou kijken we naar wie jij bent en wat jij zoekt in je baan. Want zo komt jouw expertise het beste tot uiting!

Bekijk ons online overzicht met vacatures verpleegkundig specialist in de GGZ. Heb je een passende vacature gevonden? Wacht niet langer en solliciteer!