Vacature Orthopedagoog Generalist

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 04
Drenthe Permanent WO
04.07.2020 100279279
Solliciteren

Over de functie

Wij zijn bij Maandag® op zoek naar een Orthopedagoog-Generalist. Over de contracturen gaan wij graag met jou in gesprek! Wij vinden het heel belangrijk dat jij werkt binnen een specialisme waar jouw deskundigheid het best tot zijn recht komt: jeugdhulp, gehandicaptenzorg, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg of forensische zorg. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen wat echt bij jou past! Wil jij vanuit een vast dienstverband meerdere disciplines proberen? Geen probleem. Het volgen van cursussen, trainingen of opleidingen kan bij ons altijd.


Jij beschikt als Orthopedagoog-Generalist over een enorme hoeveelheid aan kennis over de ontwikkeling van kinderen en omgevingsfactoren die van invloed zijn op de ontwikkeling van kinderen. Je komt te werken in een klein team van behandelaren. Je bent verantwoordelijk voor zowel het vroegtijdig signaleren van problemen als het preventief behandelen ervan. Middels onderzoek kom jij er achter met welke problemen kinderen en ouders kampen en wat daarvan de oorzaken zijn. Je stelt diagnoses en schrijft een passend behandelplan voor de juiste begeleiding.


Je denkt vanuit oplossingen en je bent in staat om multidisciplinair samen te werken. Complexe casuïstiek biedt jou veel uitdaging en je zet alles op alles om uiteenlopende problematieken te behandelen.


Enthousiast geworden over een samenwerking met Maandag® en benieuwd geworden naar de mogelijkheden die wij kunnen bieden? Neem vandaag nog contact met mij op voor een kennismakingsgesprek!

Functie eisen

  • Je bent BIG geregistreerd als Orthopedagoog-Generalist
  • Je werkt multidisciplinair, doelgericht en methodisch
  • Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarktOver het bedrijf

Wat bieden wij jou?

  • Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring
  • Wij vergoeden alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling als Orthopedagoog-Generalist volg je diverse cursussen en trainingen
  • De Accountmanager en Recruiter als jouw persoonlijke coach
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra