Vacature basispsycholoog

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
JUN 15
Groningen Permanent WO
15.07.2020 100291097
Solliciteren

Over de functie

Voor een zeer ervaren zorginstelling is Maandag® voor 24 uur op zoek naar een basispsycholoog met enige behandelervaring. Een unieke kans om als (basis)psycholoog aan de slag de gaan in een betrokken team waar de lijntjes kort zijn. In deze zorginstelling is een behandelaanbod voor jongeren, volwassenen en ouderen met uiteenlopende psychische problematieken.


Wat ga je precies doen?

Als basispsycholoog doe je intakes, stel je behandelvoorstellen op en breng je deze in. Tevens doe je test-psychologisch onderzoek en geef je advies aan cliënten. Verder verzorg je groepsbehandelingen/trainingen (o.a. ADHD, zelfbeeld/autonomie) en draag je zorg voor adequate registratie. Tot slot stem je behandelactiviteiten af met medebehandelaars.


Het team

Je gaat werken in een klein team van behandelaren waarbij veel waarde wordt gehecht aan persoonlijke ontwikkeling. Het team organiseert regelmatig intervisie momenten op het gebied van bijvoorbeeld EMDR of Schematherapie. Een unieke kans om jezelf optimaal te kunnen ontwikkelen in je rol als psycholoog!


Waarom Maandag®? 

·        Flexibele zekerheid met een vast contract;

·        Salaris conform cao GGZ;

·        Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden;

·        Een reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer;

·        De mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, intervisies, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels.Functie eisen

Functie eisen

  •         Je hebt een afgeronde master psychologie; 
  •         Enige behandel ervaring binnen een GGZ instelling en DSM V geschoold;
  •         Ervaring met behandeling van persoonlijkheidsstoornissen en trauma is een pré

Over het bedrijf

Samen met onze professionals binnen de zorg zien wij de maandag als een frisse en nieuwe start. Het gevoel dat alles mogelijk is. Werkgeluk is onze sleutel tot succes. Wij zijn er voor jou: je krijgt continu persoonlijke begeleiding door jouw recruiter en accountmanager.


Graag zien wij jouw reactie vóór vrijdag 10 april 2020 tegemoet. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra