Systeemtherapeut

Over de functie

Voor een opdrachtgever in de basis- en specialistische GGZ in Amsterdam ben ik opzoek naar jou als Systeemtherapeut . Werk jij graag met kind en jeugd? Dan is dit een erg leuke functie voor jou!


Als Systeemtherapeut kom je terecht in een multidisciplinair (klein) team van behandelaren. Hierbij zal je werkzaamheden bestaan uit het geven van systeemtherapie aan kinderen en jongeren met diverse problematiek. Ook zal je diagnostiek uitvoeren ten behoeve van indicatiestelling. Hierbij zal je aandacht gevraagd worden voor het deelnemen aan overleggen en het contact onderhouden met ketenpartners. Hierbij kan je denken aan scholen, wijkteams en huisartsen.

Tevens vinden er intervisie bijeenkomsten plaats en kan je meewerken aan het uitbouwen aan het jeugdteam tot een zorgpartner.


De kleinschalige GGZ-instelling kenmerkt zich tot slot door de open en informele werksfeer. Aan systeemtherapeuten worden verder scholing en congressen aangeboden. Kortom, een fijne werkplek waar je je als systeemtherapeut blijft ontwikkelen.


Functie eisen

  • Een registratie als Systeemtherapeut.
  • Ervaring met conflict- en crisissituaties bij kinderen en jongeren.
  • Voorkeur voor werken in een multidisciplinair team
  • Snel beschikbaar voor 16 tot 32 uur (uren zijn bespreekbaar).


Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs en in de gezondheidszorg. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent dit dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs