Systeemtherapeut

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
JUN 18
Overijssel Tijdelijk HBO
18.07.2020 106184190
Solliciteren

Over de functie

Ligt jouw passie in de diagnostiek en het werken met gezinnen?


Ben jij als Systeemtherapeut toe aan een nieuwe uitdaging in een andere setting en omgeving? Dan ben ik op zoek naar jou!

Als Systeemtherapeut betrek jij de naasten van de cliënt bij de gehele behandelingsprocedure en kijk je naar de hele leefomgeving. Je biedt gezinstherapieën en bent verantwoordelijk voor de diagnostiek binnen de behandelingsprocedure. Je vindt het belangrijk dat het gezin al vroeg wordt betrokken.


Je bent als Systeemtherapeut in staat om constructief en zelfstandig aan het werk te gaan. Je hebt ruime ervaring opgedaan binnen de psychiatrie en beschikt over een proactieve houding. Ook is je houding gericht op de samenwerking binnen een multidisciplinair team. Dit vind jij natuurlijk helemaal niet erg en sluit dan ook helemaal aan op jouw werkzaamheden!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding tot Systeemtherapeut.
  • Kennis van verschillende behandelmethoden.
  • Lid van NVRG of BIG geregistreerd.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 18 juli en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan