Systeemtherapeut

Joëlle Kraaijenvanger
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joëlle Kraaijenvanger
JUN 12
Gelderland Permanent WO
12.07.2020 105663975
Solliciteren

Over de functie

Deze baan is niet zomaar een baan. Deze baan vraagt om kennis, doorzettingsvermogen en het durven nemen van verantwoordelijkheid. Deze organisatie helpt kinderen met complexe psychiatrische problemen en hun gezinnen door excellente diagnostiek en behandeling. Elke collega werkt vanuit een passie voor kinderen en jongeren. Ik ben op zoek naar een systeemtherapeut die net als hen gelooft in de kracht van samenwerking tussen kind, ouders en professionals & samen gaat voor inzicht bij ouders en toekomstkansen voor kinderen.


Ik ben op zoek naar een systeemtherapeut met kennis over de zorglijn LVB. Deze richt zich op de diagnostiek en behandeling van kinderen en jongeren met een Licht Verstandelijke Beperking & complexe psychiatrische problematiek. De zorglijnen LVB bestaan uit polis en de afdeling Intensieve Behandeling. Deze bestaat uit:


  • IHT | Intensive Home Treatment
  • HIC - MIC | High Intensive en Medium Care.


Als systeemtherapeut bekijk je de problematiek in samenhang met de leefomgeving & zul je gedurende de psychiatrische behandeling rekening houden met het feit dat anderen (bewust en onbewust) invloed uit kunnen oefenen op de problemen die worden ervaren. Jij krijgt zicht op de onderlinge interacties in relatie tot de ervaren problematiek. Je opereert soepel in dit dynamische krachtenveld. Samen met patiënt en ouders, en het behandelteam, onderzoek je hoe een eventuele vicieuze cirkel kan worden doorbroken.


Ik zoek een daadkrachtige, flexibele en creatieve systeemtherapeut die zijn of haar plaats inneemt in het poli-team en of het intensief ambulante team & meehelpt de verschillende perspectieven te verbinden binnen het multidisciplinaire team. Het betreft omgeving Ede.

Functie eisen

  • Je beschikt over een afgeronde opleiding tot systeemtherapeut
  • Je bent als systeemtherapeut opgenomen in het NVRG - register
  • Je bent in staat om vanuit overzicht te handelen & verantwoordelijkheid te nemen.


Maandag® vraagt om flexibiliteit. Gelukkig geven we dit ook terug ! Daarom maken we deze baan passend voor jou & stellen we geen eisen omtrent vaste uren en beschikbaarheid. We denken graag met je mee. Jij ook met ons ?

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om te komen op plekken die bijzonder zijn & te werken bij organisaties die bijzonder zijn. Om ondersteund nieuwe routes te kunnen lopen in je loopbaan, zonder verlies van zekerheid. Hierdoor ontstaat er ruimte om te ontwikkelen. We kennen een groot netwerk en hebben veel sterke samenwerkingsrelaties. Daardoor kunnen we jou ondersteunen in het vinden van de baan die precies past bij jou !


Benieuwd geworden naar deze functie of de andere mogelijkheden bij ons ? Mailen of bellen mag altijd, ik geef graag meer informatie. Mailen kan naar joelle.kraaijenvanger@maandag.nl & bellen naar +31 68 32 63 23 9.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joëlle Kraaijenvanger
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joëlle Kraaijenvanger