Systeemtherapeut in de jeugd GGZ

Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen
MEI 20
Zuid-Holland Tijdelijk HBO
19.06.2020 103514067
Solliciteren

Over de functie

Je biedt als Systeemtherapeut therapie in diverse systeemsamenstellingen, waarbij je in gesprek bent met ouders, jonge kinderen, jongeren en jongvolwassenen en andere systeemleden.

Als Systeemtherapeut ben je betrokken bij het hele proces van


 • Intake
 • Consultatie
 • Behandeling
 • Advies.


Als Systeemtherapeut biedt je integrale hulp. De primaire focus ligt telkens op het systeem. Daarbij zijn alle collega’s getraind in het signaleren van en werken met veiligheid in het gezin. Vanuit een brede blik wordt er maatwerk geleverd in antwoord op de vragen van gezinnen. Niet het aanbod staat centraal, maar de vraag van gezinnen en het realiseren van oplossingen. Specifieke aandachtsgebieden zijn multi-stress gezinnen, complexe problematiek (waaronder trauma en hechting), veiligheid en intercultureel werken.  


Waar kom je te werken?

Je komt te werken in een ambitieuze organisatie die zich sterk maakt voor vernieuwing van de jeugdhulp en jeugd GGZ. “Doen wat nodig is” is het motto.


Dat vraagt om verantwoordelijke, ondernemende, eigenzinnige denkers en doeners die hun professionele kennis en gezond verstand gebruiken om te doen wat werkt.

Je werkt als Systeemtherapeut samen met verschillende disciplines en specialismen, denk aan coaches, psychologen, orthopedagogen, vaktherapeuten en psychotherapeuten.


Je komt te werken in een open en flexibel team, waar collegialiteit dagelijks voelbaar is en het werk met elkaar wordt gedaan. Je krijgt de vrijheid om je werktijden en werkzaamheden zo in te richten dat ze passend zijn bij jou en recht doen aan wat de organisatie van je nodig heeft;

Functie eisen

Wat vragen wij

Je bent energiek, open, flexibel, creatief, gericht op krachten en mogelijkheden van het systeem. Je stelt de veiligheid van het kind centraal. Je bent empathisch, kunt goed luisteren en aansluiten op de ander en ook directief zijn wanneer nodig. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;

Je vindt het leuk om te werken in een omgeving waar vrijheid en verantwoordelijkheid onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.


Gezien de diversiteit aan problematiek van de kinderen, jongeren, jongvolwassenen en hun ouders, heb jij een variatie aan ervaring in bijvoorbeeld vrijwillige en/of gedwongen begeleiding en behandeling;


Verder heb je:

 • Een NVRG erkend diploma
 • Ervaring in kinder- en Jeugdpsychiatrie
 • Ervaring in ambulante jeugdhulp


Vink jij deze hokjes aan? Dan heb ik voor jou een leuke baan met uitstekende voorwaarden en doorgroeimogelijkheden!

Over het bedrijf

Wat bieden wij:

 • Je gehele loopbaan word je begeleid
 • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling en volg je diverse cursussen en trainingen;
 • Vanuit een (vast) dienstverband bij Maandag® kun je werken bij verschillende opdrachtgevers;
 • Een prettig en passend salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring;
 • Wij vergoeden alle reiskostenvergoeding op basis van €0,19 per kilometer;
 • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Ben jij op zoek naar uitdaging, afwisseling én financiële zekerheid? En ben je enthousiast geworden? Druk dan op onderstaande button of bel naar 06 83038215


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Roel Verheggen
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Roel Verheggen