Starter Verpleegkundige GGZ

Over de functie

Jij houdt wel van een uitdaging en toont lef en pit. Een overstap naar de GGZ speelt vaker door je hoofd. Een complex maar fascinerend vakgebied.


Als verpleegkundige doe je ervaring op in ziekenhuis, in de wijk en natuurlijk binnen de ouderenzorg, maar ben je ook al bekend binnen de GGZ? Een overstap maken zonder enige werkervaring is vaak lastig maar door middel van ons traineeship bij Maandag® is dit wel mogelijk. In één jaar tijd ontwikkel jij je tot een verpleegkundige met de juiste kennis en ervaring binnen de GGZ. Neem eens een kijkje in een andere keuken en proef wat je waard bent!


Ben je een verpleegkundige die naast de somatische kant ook altijd interesse heeft in de psyche? Hou je van een uitdaging en sta je stevig in je schoenen? Zie jij achter iedere psychische aandoening nog steeds de persoon achter de ziekte? Dan zijn wij écht op zoek naar jou!


In de GGZ heb je ruime keuze uit ambulante, klinische en poliklinische werkplekken. Welke plek kies jij?


Na het volgen van het traineeship HBO verpleegkundige GGZ van Maandag® mag jij je een bekwame GGZ verpleegkundige noemen!


Hoe ziet het traineeship eruit?


Tijdens het één jaar durende traineeship werk je bij één van onze opdrachtgevers in de GGZ. Denk aan een ambulante functie waarin je huisbezoeken aflegt als onderdeel van een multidisciplinair team. Of je levert intensieve zorg in een kliniek aan mensen met verschillende aandoeningen.

Daarnaast volg je een programma van verschillende trainingen en cursussen. Je ontwikkelt jezelf op de volgende punten die belangrijk zijn om een goede verpleegkundige te worden in de GGZ. Daarnaast volg je vakinhoudelijke trainingen (V&VN geaccrediteerd), soft skills trainingen, intervisie & coaching en workshops


Functie eisen

Jij bent:


·      Enthousiast en gemotiveerd om je te ontwikkelen tot GGZ verpleegkundige

·      Beschikbaar bent vanaf 1 februari (eerder mag)

·      Gediplomeerd en BIG geregistreerd HBO verpleegkundige of MBO verpleegkundige en in opleiding tot HBO verpleegkundige

·      beschikbaar bent voor 32 tot 36 uur per week 

·      bereid bent ook weekend- en nachtdiensten te werken (pré)

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 


Bel of mail gerust.


Susanne.debock@maandag.nl

06 12 42 76 56

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Susanne de Bock

Susanne de Bock

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs