SPV

Over de functie

Werken als hbo verpleegkundige was voor jou niet genoeg. Jij wilde meer. Jij wilde je door ontwikkelen tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. Meer verdieping & meer uitdaging. Meer verantwoordelijkheden & meer eigen regie. Op het moment dat het erop aankomt, dan sta jij er en durf jij beslissingen te nemen voor diegene die daar niet meer toe in staat zijn. Ook neem jij je team hierin mee; dit lukt dan ook door jouw kennis en enthousiasme.


‘Standaard’ is niets voor een SPV & niets voor jou. In complexe casussen laat jij je niet uit het veld slaan & daarom kies jij voor de crisis. Wij zoeken een stoere SPV die óók in alle rust overdag kan slapen na een turbulente nachtdienst!


Als sociaal psychiatrisch verpleegkundige ben jij:

 • dapper & heb jij lef
 • optimistisch & zeker ook realistisch
 • creatief & een doorzetter
 • een helikopter in de zorg


Misschien een beetje gek ‘een helikopter in de zorg’, maar jij weet als SPV'er wat wij hiermee bedoelen. Jij zorgt voor rust en kalmte bij de cliënt en bij het team. Jij vervult een coördinerende rol en hebt het overzicht daar waar anderen dat verliezen. Wanneer het nodig is kijk jij van bovenaf. Eigenlijk net als een helikopter & deze rol past jou heel erg goed!

Functie eisen

 • een afgeronde opleiding tot Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
 • een geldige BIG-registratie
 • ambitie & liefde voor het vak


Ben jij enthousiast geworden & benieuwd naar de mogelijkheden voor jou? Dan kom ik graag met jou in contact. Solliciteren kan tot 01 oktober 2020 !

Meer informatie? Ik geef het graag. Een mailtje kan naar joelle.kraaijenvanger@maandag.nl & bellen kan naar 06 83 26 32 39.

Over het bedrijf

Wil jij zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? Wil jij als SPV je kennis en ervaringen delen met zorgorganisaties om zo de Geestelijke Gezondheidszorg in jouw regio naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij Maandag® aan het juiste adres.


Bij Maandag® ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever maar ook van de voordelen van flexibel werken. Een unieke combinatie dus. Je kunt altijd bij Maandag® als werkgever terecht en ik zal jou begeleiden in het proces.


Maandag® is volwaardig werkgever en bied jou een marktconform salaris conform cao GGZ. Ingeschaald word je op basis van je ervaring, wel zo eerlijk. Persoonlijke en beroepsmatige ontwikkeling staat centraal bij ons.Onze Maandag® Academy biedt op verschillende locaties trainingen en opleidingsmogelijkheden waar jij kosteloos aan kunt deelnemen. We hechten waarde aan transparantie, gelijkwaardigheid en werkgeluk en zullen vanuit deze waarden handelen. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joëlle Kraaijenvanger

Joëlle Kraaijenvanger

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs