SPV Ouderenpsychiatrie

Over de functie

De afdeling Ouderen omvat ambulante, klinische en (acute) deeltijdbehandelingen voor mensen met psychische en psychiatrische problemen. Ouderen met psychische en psychiatrische problemen. Mensen die al een heel leven achter de rug hebben waarin niet alles vanzelfsprekend is geweest. Mensen die de klinieken van binnen én van buiten gezien hebben. Momenteel verkeren deze ouderen in een wat rustigere situatie. Mede door stabiliteit. Het waarborgen van deze stabiliteit en het frequent opzoeken van deze ouderen is dus des te belangrijker.


We zoeken een SPV-er die een eigen caseload aankan & een focus legt op het tijdig op- en afschalen van de zorg. Je bent betrokken bij:


 • de intake, diagnose- en indicatiestelling
 • het opstellen van de deelplannen
 • de opvang van crisissituaties van nieuwe en bekende cliënten  
 • de begeleiding en behandeling van onze ouderen
 • de wekelijkse multidisciplinaire behandelbesprekingen en werkoverleggen.


Los van bovenstaande werkzaamheden heb je wekelijks een bureaudienst. Hiermee bedoelen we natuurlijk niet dat je de hele dag achter je bureau moet zitten. Hiermee bedoelen we dat jij voor deze dienst verantwoordelijk bent voor de interne- en externe communicatie. Een verantwoordelijkheid die jou extra diepgang in de functie brengt.


De afdeling Ouderen is volop in beweging. Binnen de acute en ambulante psychiatrie zoeken we een SPV-er die gaat werken op de ambulante- en deeltijd afdelingen. Het zijn twee grote en leuke teams. Ze kijken hier uit naar een SPV-er die graag met hen samenwerkt & iets moois met hen neer wilt zetten.


Belangrijk is dat je enthousiast bent, dat je stressbestendig bent én een rijbewijs hebt. Je hebt een hart voor de complexe acute ambulante ouderenpsychiatrie en bent positief ingesteld. Als professional & als mens !

Functie eisen

Je bent besluitvaardig & in staat zelfstandig en snel beslissingen te nemen. Zeker in acute situaties. Er staat altijd een psychiater uit het team klaar die je om advies of bevestiging kunt vragen. Ook is het van belang dat je gestructureerd en methodisch kunt werken. Als SPV-er ben je sterk in het uitzetten van lijntjes & neem je het team hierin mee. Je beschikt over een goede mondelijke en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid en kan levelen met elk niveau van de samenleving. De absolute eis is natuurlijk:


 • een afgeronde opleiding tot SPV-er
 • een geldige BIG-registratie.


Wees vooral jezelf & durf jezelf ook te zijn. Binnen het team houden we van eigen persoonlijkheden en proberen we van iedereen de sterke punten goed in te zetten. We zijn benieuwd naar onze nieuwe collega en kijken ernaar uit om je te leren kennen. 


De sollicitaties die binnen zijn vóór 01 augustus 2020 worden meegenomen in onze procedure. Meer informatie? Je mag mij altijd bellen of mailen. Mailen kan naar: joelle.kraaijenvanger@maandag.nl & bellen kan naar: 06 83 26 32 39 !

Over het bedrijf

Maandag® biedt jou de mogelijkheid om te komen op plekken die nieuw en bijzonder zijn. Zoals deze. Om op een veilige manier nieuwe ‘routes’ te lopen in de loopbaan & nieuwe kwaliteiten van jezelf te mogen ontdekken of ontwikkelen. Wat ik met veilig bedoel? Als Maandag® ergens voor kiest, dan doen we dat volledig. Wij zetten ons dus 100% in voor onze professionals en laten ze niet vallen.

Dit is o.a. terug te zien in:


 • een vast dienstverband & financiële zekerheid
 • persoonlijk contact & begeleiding
 • ruimte voor eigen ambities & ideeën
 • transpiratie & openheid.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Joëlle Kraaijenvanger

Joëlle Kraaijenvanger

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs