SPV Crisisdienst

Over de functie

Van het helpen bij een crisissituatie krijg jij energie. Jij weet een crisis probleemloos te stabiliseren!


Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in de crisisdiensten, is het aan jou de taak om af te gaan op crisismeldingen. Uiteraard doe je dit niet alleen, maar werk je in een multidisciplinair team met onder andere een arts en een psychiater.

Je werk als SPV in de crisisdienst is ontzettend gevarieerd, omdat je te maken kan krijgen met ieder type psychiatrische aandoening en iedere doelgroep. Aan jou de taak om naar de cliënt in de crisissituatie te gaan, de situatie te de-escaleren en te bepalen welke vervolgstappen er nodig zijn.


De organisatie waar je voor komt te werken helpt cliënten met diverse problematieken, van psychiatrische stoornissen tot huiselijk geweld. Ze werken aan een passende oplossing/begeleiding voor de cliënt, waardoor hij/zij zo goed mogelijk geholpen kan worden. Het betreft een grote organisatie waar collega’s werkzaam zijn binnen diverse takken van de zorg.


Het betreft een opdracht voor de maanden augustus en september, waarin je ongeveer 10 diensten per maand opvangt. Deze diensten zijn van 16:00u tot 23:00u op locatie en na 23:00u krijg je te maken met bereikbaarheidsdiensten vanuit huis tot 08:30u.


Heb jij wat uren over als SPV en kan je minimaal 1 dienst per week oppakken in de maanden augustus en september, dan kom ik graag met je in contact! 

Functie eisen

  • Diploma HBO-V aangevuld met een afgeronde opleiding SPV;
  • Minimaal 1 dienst per week beschikbaar in augustus en september;
  • Ervaring als SPV;
  • Woonachtig op Zeeuws Vlaanderen of in de omgeving van Zuid Beveland.


Herken jij jezelf in bovenstaande omschrijving en word jij enthousiast van het de-escaleren van crisissituaties, solliciteer dan direct voor deze uitdagende functie!

Over het bedrijf

Bij Maandag® zoeken wij de perfecte match tussen professional en opdrachtgever. Op basis van een kennismakingsgesprek achterhalen we je wensen en ervaringen en koppelen deze aan de vraag van onze klanten.


Gedurende je opdracht zorgen we voor begeleiding aan de hand van evaluaties en telefonisch contact. Mocht je opdracht aflopen, gaan we samen verder kijken naar een passende nieuwe opdracht.


Uiteraard jouw salaris gebaseerd op je diploma’s en werkervaring en wordt je ingeschaald in de CAO GGZ. Daarnaast zullen we je reiskosten volledig vergoeden met €0,19 per kilometer. Gedurende je werkzaamheden bouw je uiteraard ook vakantiegeld en vakantiedagen op. 


Kom jij binnenkort kennismaken? 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Daryl Hollander

Daryl Hollander

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs