SPV bij MAANDAG!

Over de functie

Dit ben jij


Als SPV ben jij expert binnen de psychiatrische verpleegkunde. Geen enkel ziektebeeld binnen de GGZ kent voor jou geheimen. Je bent dus gewend om met (ernstig) psychiatrisch patiënten te werken. Als SPV maak je vaak onderdeel uit van Multi-disciplinair team bestaande uit o.a. artsen, (gz) psychologen en verpleegkundigen. Hierin ben jij de schakel tussen lichaam en geest.


Als SPV ben je vaak betrokken bij het volledige behandeltraject van een client. Je kunt als regiehouder de zorg coördineren. Of als behandelaar kun je je bijvoorbeeld bezighouden met het geven van cognitieve gedragstherapie of systeem therapie. Verder ben je:


Betrokken en zichtbaar Je bent nauw betrokken bij de voortgang van de behandeling op alle vlakken. Je signaleert snel en weet op iedere verandering snel te acteren en eventueel (in overleg met anderen) advies of behandeling aan te passen.


Stressbestendig In relatie tot de client realiseer je je dat je met complexe zorgvragen te maken krijgt. Je weet om te gaan met crisis situaties en grenzen te bewaken.


Oplossingsgericht Je weet dat middelen schaarser worden en zorgvragen complexer. Je gebruikt je doorzettingsvermogen en creativiteit om altijd de beste zorg te leveren.


Hierom kies je voor Maandag®


Als SPV bij Maandag® heb je ontzettend veel mogelijkheden. Je hebt vrije keuze in locatie, doelgroep en problematiek. Je kunt bijvoorbeeld in een FACT team werken of in een intramurale setting. Werk je liever met jeugd, volwassen of ouderen? Het mooie van detachering bij Maandag® is dat alle opties open liggen.


Jij vindt het leuk om jezelf breed te ontwikkelen door verschillende ervaringen op te doen. Op basis van een kennismakingsgesprek beslissen we samen waar je interesses liggen. Zo zorgen wij dat jij de mogelijkheid hebt om te werken op de plekken die het beste bij je passen.


Tijdens de opdrachten blijven we nauw bij elkaar betrokken. Zo leren we je steeds beter kennen. Aan het eind van de opdracht weten we precies wat de volgende stap moet zijn in jouw carrière. Door middel van opdrachten en cursussen laten wij je ontwikkelen op een manier die past bij jouw visie en ambities. Verder bieden we je:


 • Een goed salaris op basis van de betreffende CAO en ervaringsjaren
 • reiskostenvergoeding a €0,19 of de mogelijkheid tot het leasen van een auto
 • diverse ontwikkelingsmogelijkheden zoals het volgen van trainingen en cursussen

Nieuwsgierig? Solliciteer of neem contact op via 06 12 99 79 20 of tim.aalderink@maandag.nl


Functie eisen

 • gediplomeerd SPV
 • BIG geregistreerd
 • Ruime ervaring in de GGZ

Over het bedrijf

Werken voor Maandag® betekent dat jij de nieuwe start van de week ziet als een nieuwe kans om te zorgen dat je het beste uit jezelf haalt. Naast dat je je goed voelt bij de cultuur van Maandag® houdt je van de afwisseling van detacheren. Detacheren betekent de zekerheid van een contract via Maandag® met de mogelijkheid verschillende ervaring op te doen. Je blijft verbonden met je netwerk van Maandag® collega’s door Club Maandag®. Ieder kwartaal organiseren wij namelijk leuke activiteiten met je Maandag® collega’s. Jij bent leergierig en wilt jezelf blijven ontwikkelen. Daarom hebben we voor jou de Maandag® Academy. Op de Academy bieden wij verschillende cursussen van E-learning tot trainingen op de Academy.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Tim Aalderink

Tim Aalderink

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs