Sociotherapeut

Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans
MEI 11
Noord-Brabant Tijdelijk HBO
10.06.2020 100288504
Solliciteren

Over de functie

Sta jij sterk in je schoenen? Haal jij werkgeluk uit kwaliteitsverbetering en ontwikkeling van de behandeling en werkmethodes? Dan heb ik een bijzondere uitdaging voor je! Voor een opdrachtgever in Midden-West Brabant ben ik op zoek naar een sociotherapeut die het forensische team binnen de verslavingszorg komt versterken. Als sociotherapeut binnen de forensische tak, ben je hoofdzakelijk aan de slag met het creëren van een veilig leefklimaat voor de cliënten.


Om deze veiligheid te bieden, is het opbouwen van een vertrouwensrelatie met de cliënten en collega’s een echte must! Jij bent als sociotherapeut hét eerste aanspreekpunt en weet ook precies in te spelen op de (emotionele) waarde en behoeften van de cliënten. Om de begeleiding optimaal aan te bieden ben je vaak met collega’s in overleg. Een goede en duidelijke communicatie in schrift en woord is daarom van groot belang. 

Functie eisen

·      Je bent in het bezit van een HBO diploma op het gebied van SPH/MWD/Social Work of Pedagogiek;

·      Je hebt brede kennis van verschillende behandelmethoden binnen de verslavingszorg en psychiatrie;

·      Je bent goed in uitvoeren van het behandelplan.

·      Je bent beschikbaar voor 24 tot 32 uur;

·      Je hebt ruim 2 jaar werkervaring richting psychiatrie en verslavingszorg.

Over het bedrijf

Over Maandag®

Bij Maandag® werken we het liefst vanuit iemands competenties. Daarom vinden we het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wensen, drijfveren en doelen zijn. Vanuit dit vertrekpunt ga ik graag samen met jou op zoek naar de mogelijkheden binnen deze functie. Vervolgens vertaal ik jouw belangen samen met de accountmanager in een mooie overeenkomst, zodat jij goed op je plek zit.


Onderstaand een aantal praktische afspraken die bij Maandag® voor iedereen gelijk zijn:

·      Je krijgt een reiskosten vergoeding van €0.19,- per kilometer, ongeacht de afstand;

·      Het salaris conform de desbetreffende CAO;

·      Er zijn doorlopende mogelijkheden, waarbij ontwikkeling centraal staat;

·      Het aantal uren gaat in overleg.


Solliciteren

Ben je nu enthousiast geworden om aan de slag te gaan, omdat het werken als sociotherapeut bij Maandag® klinkt als jouw droombaan? Reageer dan voor maandag 1 juni op deze vacature. Misschien ziet jouw Maandag® er volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans