Sociotherapeut

Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek
JUN 11
Limburg Tijdelijk HBO
11.07.2020 100286953
Solliciteren

Over de functie

Ieder kind verdient de juiste behandeling en steun! Als sociotherapeut binnen de Kind & Jeugd psychiatrie draag jij hier zorg voor.


Ook al hebben jouw cliënten al meerdere vormen van hulpverlening gehad, stap jij in op een moment dat er nog een verschil gemaakt kan worden. Dit in het moment maar ook in de toekomst. Samen met een team van professionals zet jij je hier als sociotherapeut voor in. Je gaat aan de slag met kinderen en/of jeugdigen met zware psychiatrische en psychische problematieken. Deze problematieken uiten zich vaak in gedrag en agressie. Binnen de stichting zijn er zowel open als gesloten groepen en worden de kinderen ingedeeld op leeftijd en problematieken. Over het algemeen zijn er 8 kinderen per groep. Binnen verschillende groepen zijn er mogelijkheden, je wordt ingedeeld op basis van affiniteit en eventuele ervaring.


Je hebt oog voor de cliënt en voor de stapjes die hij of zij doorloopt. Je bent je ervan bewust dat jullie een lange weg te gaan hebben, maar blijft positief en probeert écht het verschil te maken. Wat de organisatie graag terugziet in jou als Sociotherapeut is passie voor de doelgroep kinderen en/ of jeugdigen; je werkt vanuit je hart. Ook is het belangrijk dat je bewust bent van jezelf, eigen handelen en dat je hierop kunt reflecteren. Initiatief durven nemen, krachten en valkuilen kennen, flexibiliteit (in diensten en werkzaamheden) zijn ook van groot belang binnen deze organisatie die volop in beweging is. Het gaat in eerste instantie om een project van vier maanden met ruimte voor verlenging (wanneer het vanuit beide kanten matcht). Qua uren is het minimaal 24 en maximaal 36, dit is afhankelijk van eigen voorkeur en van wat er op dat moment planningstechnisch mogelijk is.


Werken in de zorg is leuk en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen... Dat weten wij bij maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Functie eisen

  • ervaring met pedagogische vraagstukken;
  • passie voor de doelgroep;
  • een afgeronde hbo opleiding SPH, Social Work, Pedagogiek of MWD;
  • een SKJ registratie óf in de mogelijkheid deze aan te vragen (je voldoet aan de registratie eisen of komt met jouw vooropleiding in aanmerking voor een praktijkprogramma).

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Merál Westbroek
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Merál Westbroek