Sociotherapeut

Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers
JUL 07
Noord-Brabant Permanent HBO
06.08.2020 100284812
Solliciteren

Over de functie

Ben jij de gedreven Sociotherapeut die in teamverband daadkrachtig kan optreden? Schrik jij niet terug van een doelgroep met complexere problematiek en kun je werken onder druk? Lees dan snel verder!


Als Sociotherapeut ben jij dé stabiele basis van de patiënt met een complexe psychiatrische en/of ontwikkelingsstoornis. Samen met je collega’s werk je aan de behandeling en begeleiding van patiënten met een TBS maatregel. Gedragsobservatie, rapportages en behandelplannen schrijven en uitvoeren, gespreksvoering met patiënten en collega's zijn onder andere enkele werkzaamheden van een Sociotherapeut. Uiteindelijk is het de bedoeling, dat de patiënt stap voor stap veilig en verantwoord kan terugkeren in de maatschappij. Dit alles gebeurd in samenspraak met je collega’s zodat een optimaal behandelklimaat tot stand gebracht kan worden, waarbij de veiligheid altijd gewaarborgd dient te worden. De voortgang van de patiënten wordt op een methodische manier vastgelegd, waarbij jij als Sociotherapeut het aanspreekpunt bent voor één of meerdere patiënten. 

Functie eisen

  • Afgeronde relevante MBO niveau 4 of HBO opleiding in de zorg (zoals Social Work, MWD etc.)
  • Ervaring met groepsdynamische processen bij een complexe doelgroep
  • Goede conflicthantering en in staat zijn om met weerstand om te gaan
  • Bereidheid tot werken in onregelmatige diensten


Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise in te zetten en uit te breiden, middels eventuele trainingen, bijscholingen en opleidingen! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Carmen Cremers
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Carmen Cremers