Sociotherapeut

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
FEB 11
Utrecht Vast MBO
12.03.2020 100253754
Solliciteren

Over de functie

Als Sociotherapeut ben jij dé zogeheten stabiele basis van de cliënt. Je werkt samen met je collega’s aan de behandeling en begeleiding van cliënten, waarbij het uiteindelijke doel is: een veilige stap terug zetten in onze maatschappij. Het zijn wellicht kleine stapjes en er komt vast en zeker een berg emoties bij kijken, maar het uiteindelijke uitzicht is prachtig.


Als Sociotherapeut rapporteer je over de voortgang van cliënten, brengt adviezen uit en bent het eerste aanspreekpunt. Je bent tevens in staat om te gaan met conflicten en kan mensen op een positieve wijze motiveren. 

Functie eisen

  • Jij bezit een afgerond HBO Social Work diploma of een MBO/HBO Verpleegkundig diploma;
  • Jij hebt enkele jaren ervaring als Sociotherapeut;
  • Je hebt ervaring met groepsdynamische processen.

Over het bedrijf

Over Maandag®


Vind jij het belangrijk om diversiteit terug te vinden binnen jouw werk? Wil je niet continu vertoeven in dezelfde omgeving, maar juist ervaring opdoen en kennis vergaren in verschillende werkomgevingen? Dan is Maandag® de plek voor jou!


Naast de flexibiliteit van werken op verschillende opdrachten, heb je wel de zekerheid van een (vast)dienstverband. Je ontvangt ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om aan je eigen ontwikkeling te werken middels scholing. We hebben onze eigen Maandag® Academy en bieden een persoonlijk opleidingsbudget.


"Jouw talent maakt het verschil"

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman