Sociotherapeut verslavingszorg

Over de functie

Als sociotherapeut in de verslavingszorg werk je met mensen die worstelen met afhankelijkheidsproblematiek. Jij weet als geen ander dat werken met deze mensen ontzettend dankbaar is en gaat graag samen met hen een behandeltraject aan.


Verslaving heeft te maken met een persoon die toenadering zoekt naar iets. Vaak is iemand impulsief en staat hij of zij open voor nieuwe ervaringen. Je cliënten zijn vaak extravert, open en nieuwsgierig, wel hebben ze sturing van een professional nodig. Het mooie is dat je een breed scala aan veranderingen ziet tijdens een behandeling. Iemand komt heel anders binnen, dan dat hij of zij naar een paar weken zal zijn. Laat staan hoe iemand is aan het einde van de behandeling of wanneer iemand al een tijd clean is.


Het leren van moeilijke periodes, hoe hier mee om te gaan en hen wederom dichterbij zichzelf te laten komen zijn de ultieme doelen die jij samen met hen bereikt. Dit zowel individueel als in groepsverband. De focus ligt op fysieke en mentale gezondheid, op de locatie waar je aan de slag gaat, is alles hieraan gelegen. Je werkt zowel met internationale als Nederlandse cliënten. Goed uit de voeten kunnen in de Engelse taal, is dan ook belangrijk. Je gaat aan de slag bij een locatie in Zuid-Limburg en werkt 32 - 36 uur per week, de start is zo snel mogelijk.


Werken in de verslavingszorg is leuk en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen… Dat weten wij bij maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Nieuwsgierig geworden? Ik wel naar jou! Voel je vrij om contact met mij op te nemen, ik vertel je met veel plezier meer over jouw mogelijkheden en over onze dienstverlening.  

Functie eisen

  • een afgeronde hbo-opleiding gelinkt aan de GGZ (bijvoorbeeld Social Work);
  • bereid te werken in onregelmatige diensten (er zijn géén nacht- of slaapdiensten);
  • goede beheersing van de Engelse taal.


Over het bedrijf

Maandag® detacheert professionals met een belangrijke baan in de publieke sector. Dit doen we binnen de gezondheidszorg, het onderwijs, de overheid en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs