Sociotherapeut gesloten opname afdeling

Over de functie

Als kind of jeugdige opgenomen worden in een gesloten klinische setting is niet niks. Als sociotherapeut geef je vorm aan de behandeling en help jij hen verder. Je streeft ernaar om jouw cliënten weer terug de maatschappij in te helpen. Tegelijkertijd ben je je er ook van bewust dat er nog velen stapjes gemaakt moeten worden om daar ooit te geraken. De juiste behandeling voor dit moment, vormgeven én uitvoeren, dat is jouw startpunt.


De zorg gaat door. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Je werkt met kinderen en jeugdigen met complexe psychiatrische problematieken binnen een gesloten opname afdeling. Om je in deze setting in te zetten voor deze cliënten vraagt veel van je. Daar zijn we ons van bewust. Iedere dag is anders. Je cliënten testen je uit. Er zijn escalaties en je werkt in een wisselend rooster. Dit alles kun je niet doen zonder dat je veel passie hebt voor deze doelgroep. Dit is dan ook een harde eis om in aanmerking te kunnen komen voor deze sociotherapeut vacature. Vanuit deze passie en vanuit jouw hart, werk je met je cliënten en help jij hen verder.


De duur van het project is in eerste instantie vier maanden, waarbij er altijd gestreefd wordt naar een inzet van langere duur. Dit wanneer zowel jij als jouw team hierachter staat. Het aantal uren is in overleg en zal tussen de 24 en 36 uur zijn (hierin mag je zelf ook een voorkeur aangeven uiteraard). De werklocatie bevindt zich in regio Noord-Limburg.


Werken in de zorg is mooi en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen... Dat weten wij bij Maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris (volgens de inlenersbeloning uit de cao GGZ), goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.


Ben je geïnteresseerd? Ik wel in jou! Solliciteer of neem contact met mij op voor meer informatie!


06-82254657 en meral.westbroek@maandag.nl

Functie eisen

  • een afgeronde hbo-opleiding mét een SKJ registratie of de mogelijkheid om je te registeren in het SKJ register (let op: dit is een harde eis);
  • passie voor de doelgroep kind en jeugd;
  • in staat te kunnen reflecteren op eigen handelen;
  • ervaring in het werken binnen de complexe kinder- en jeugdpsychiatrie en/of jeugdzorg, het liefst in een gesloten setting.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit binnen de gezondheidszorg, overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. Onze professionals weten wat aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs