Social Worker

Over de functie

Werken in de zorg is heel dankbaar en leuk werk, maar soms kan het ook zwaar zijn. Je moet het maar kunnen!!

Voldoening, waardering en dankbaarheid, een aantal woorden die het werk van een social worker de moeite waard maakt. Naast dat het soms ook behoorlijk heftig werk kan zijn, zijn het juist de kleine geluksmomenten met cliënten die ervoor zorgen dat werken als social worker het mooiste beroep is wat er is! Bij Maandag ® gaan we graag met je in gesprek; wat zijn je ambities, je dromen, wat maakt dat jij elke dag weer vol goede moed uit je bed stapt om naar je werk te gaan? Samen gaan we op zoek naar een functie die het beste bij jouw wensen aansluit. Dit kan bijvoorbeeld zijn binnen de jeugdzorg, gehandicaptenzorg, verslavingszorg, psychiatrie... Alle sectoren binnen het domein zorg en welzijn.

Wil je je als social worker blijven ontwikkelen binnen de verschillende vakgebieden dan past de flexibele zekerheid die Maandag ® je kan bieden bij jou! Flexibeler leven met de zekerheid van een vast inkomen is waar flexibele zekerheid voor staat.

Bij Maandag® vinden we het belangrijk dat je doet wat je leuk vindt. Je bent een groot gedeelte van je tijd bezig met werken, dan is het natuurlijk wel de bedoeling dat je hier energie van krijgt!

Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan vrijblijvend contact met me op, zodat ik je meer kan vertellen over de mogelijkheden die Maandag ® te bieden heeft! 


In verband met de feestdagen wordt er na 4 januari contact opgenomen om een eventuele sollicitatieprocedure in werking te zetten.

Functie eisen

  • Afgeronde HBO opleiding, denk aan Social Work, Pedagogiek, Maatschappelijk Werk en Dienstverlening of een soortgelijke opleiding
  • Minimaal 2 jaar relevante werkervaring als bijvoorbeeld woonbegeleider of persoonlijk begeleider
  • Bereidheid om onregelmatige werktijden te werken

Over het bedrijf

Maandag biedt de kans om je expertise in te zetten en uit te breiden, middels eventuele trainingen, bijscholingen en opleidingen! Bij Maandag koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Je ontvangt een uitstekend salaris dat recht doet aan jouw kennis en ervaring. Maandag vergoedt alle reiskosten op basis van €0,19 per kilometer. Gedurende de opdracht word je begeleid vanuit Maandag. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Carmen Cremers

Carmen Cremers

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs