Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 15
Overijssel Permanent HBO
14.06.2020 103158996
Solliciteren

Over de functie

Kom jij helemaal tot je recht binnen de crisisdienst?


Ben jij Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige en op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou!


Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige verleen je hulp aan mensen die in psychische nood verkeren. Naast het helpen van de cliënt, betrek je hierbij ook de omgeving. Je gaat werken met jeugdigen, volwassenen en/of ouderen. Je focust je op het verbeteren van het functioneren van je cliënt en probeert terugval te voorkomen.


Als SPV houd je ervan om in crisissituaties aan de slag te gaan en je staat je mannetje! Samen met andere deskundigen werk je in een team en stelt samen een behandelplan op.


Waar ga je werken?

Je gaat als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige aan de slag bij één van onze opdrachtgevers in Twente die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • Afgeronde HBO Opleiding SPV;
  • BIG Registratie;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan