Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige

Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra
FEB 11
Drenthe Vast HBO
12.03.2020 100227135
Solliciteren

Over de functie

Een nieuwe uitdaging als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige?


Wat de functie inhoud zal voor een SPV’er geen verassing zijn: het werken met de cliënt en zijn systeem is iets waar jij affiniteit mee hebt. Doelgroepen waar je geïnteresseerd in bent kunnen zijn: jeugd, volwassenen en/of ouderen. De focus ligt voor jou op het gebied van ‘’kwaliteit van leven’’ en je werkt samen met de cliënt om doelen te stellen.


Verder houd je van aanpakken in crisis situaties en sta je in deze situaties sterk in je schoenen. Hierbij worden er uiteraard skills gevraagd die bijdragen aan de samenwerking in een multidisciplinaire setting.


Waar werk je dan?

Als SPV’er zijn er mogelijkheden bij verschillende opdrachtgevers in Noord Nederland. Opdrachten zijn gericht op jouw ontwikkeling en wensen. Je krijgt op deze manier de ruimte om je te ontwikkelen en jouw kennis in te zetten binnen verschillende settingen. 

Functie eisen

  • Diploma HBO verpleegkunde met een afgeronde post-hbo opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
  • BIG-geregistreerd.
  • Affiniteit met de GGZ.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • Je bent stressbestendig, hebt inlevingsvermogen, staat stevig in je schoenen en bent vooral erg enthousiast.


Wat bieden wij jou


Een uitdagende functie waarin jij je kan ontwikkelen en waar ruimte genoeg is voor verdieping. Daarnaast bieden wij jou:

·   Een marktconform salaris (cao gehandicaptenzorg)

·   Een met jou overlegd aantal vaste uren op contact

·   Een reiskostenvergoeding van €0,19 per km

·   Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen of cursussen. 


Over het bedrijf

Bij Maandag® kun je diverse opdrachten vervullen vanuit verschillende dienstverbanden. Maandag® is een detacheringsbureau, wat inhoudt dat wij op projectbasis werken en niet per dienst werken bij verschillende opdrachtgevers. Bij Maandag® vinden wij het belangrijk een goede relatie met onze professionals te onderhouden. Tijdens je opdracht staan wij dan ook klaar om jouw vragen te beantwoorden en het contact te onderhouden. Zo is regelmatig contact over hoe het gaat op de opdracht of wat je wensen zijn voor een mogelijke vervolgopdracht. Ook bieden we mogelijkheden om gebruik te maken van trainingen en cursussen zodat jij jouw talenten verder kan ontwikkelen.


Het werkgeluk van jou als professional staat centraal. Er zijn verschillende contractvormen mogelijk. Uiteindelijk is het van belang om te kijken wat jou als professional gelukkig maakt in je werk. Samen zal er gekeken worden naar jouw wensen, maar ook naar de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Alianne Westra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Alianne Westra