Sociaal psychiatrisch verpleegkundige (SPV)

Over de functie

Werken als Sociaal psychiatrisch Verpleegkundige via de beste werkgever van Nederland? Dat kan! Bij ons word je gedetacheerd naar de plek die bij jou past! Mocht onderstaande vacature niet helemaal aansluiten op jouw wensen neem dan alsnog contact met mij op om de andere mogelijkheden te spreken!


In deze functie kom jij als Sociaal psychiatrisch Verpleegkundige (SPV) terecht in één van de gebiedsteams van de opdrachtgever. Naast alle taken die je hebt als SPVer krijg je in deze functie ook de kans om mee te denken op beleidsniveau. In het gebiedsteam werk je multidisciplinair samen aan de behandeling van mensen met een breed scala aan psychische problemen zoals angst- en stemmingsproblematiek, persoonlijkheidsproblematiek, trauma, schizofreniespectrum- en andere psychotische stoornissen en comorbide problematiek. Het gebiedsteam bestaat uit zo'n 10-15 collega's waaronder psychiaters, artsen, ervaringsdeskundigen, klinisch psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen en cognitief gedragstherapeuten.


Wat wordt er van jou verwacht?

* Je krijgt een belangrijke rol in het verder vormgeven van het behandelaanbod;

* Je breidt het netwerk uit in de wijk;

* Je werkt nauw samen met andere disciplines binnen je eigen en andere teams;

* Je vervult een adviserende rol naar je team over de behandelingen;

* Je houdt het herstel en behandelbehoefte van de cliënt en/of het systeem sterk in de gaten past het behandelaanbod hierop aan waar nodig;

* Je zorgt voor altijd up to date vakspecifieke kennis;

* Je geeft supervisie en werkbegeleiding.


De opdrachtgever biedt veel ontwikkelingsmogelijkheden met een actief scholingsbeleid. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om via de Maandag Academy je extra goed te blijven ontwikkelen door middel van diverse aansluitende cursussen en trainingen.


Functie eisen

* Je hebt een afgeronde opleiding tot Sociaal psychiatrisch Verpleegkundige (SPV);

* Je bent BIG geregistreerd;

* CGT ervaring is een pré;

* Je bent in het bezit van een rijbewijs en het liefst heb je zelf een auto (anders zijn er lease mogelijkheden);

* In het bezit van een VOG.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 


Neem gerust contact met me op via 0682132558 || femke.cluistra@maandag.nl

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Femke Cluistra

Femke Cluistra

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs