Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
JUN 08
Limburg Permanent HBO
10.07.2020 100289868
Solliciteren

Over de functie

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige help jij mensen hun leven weer op te pakken!


Je hebt een hart voor mensen die anders in het leven staan, kwetsbaar zijn maar juist ook bijzonder zijn. Je hebt de nodige lef en creativiteit in je om contact te maken met cliënten die in psychische nood verkeren en die jouw hulp nodig hebben. Het werk is dynamisch en soms ook zwaar maar uiteindelijk zorg jij ervoor dat mensen weer de regie over hun eigen leven krijgen. Dat is het mooiste wat er is, toch?


Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige verleen je hulp, begeleiding of behandeling aan mensen met psychiatrische problemen. Je bent coördinerend als het gaat over intake, behandeling en ondersteuning van deze mensen en betrekt daarbij ook zijn of haar omgeving. Jij zorgt voor een optimaal behandelklimaat om het herstelproces van de cliënt zo goed mogelijk te ondersteunen. Samen met andere deskundigen, zoals bijvoorbeeld een psychiater of een psycholoog, werk je in een multidisciplinair team aan een gezamenlijk behandelplan. Daarnaast ben je betrokken bij preventietaken zoals voorlichting, consultaties en scholing.


Bij Maandag® weten we dat het verlenen van psychiatrische zorg geen gemakkelijke taak is, daarom zetten wij er graag het een en ander tegenover. Allereerst vinden wij het belangrijk dat jij werkt binnen een specialisme waar jouw deskundigheid het beste tot zijn recht komt: jeugdzorg, ouderenzorg of crisisdienst, jij doet wat echt bij jou past! Verder bieden wij jou een marktconform salaris op basis van de desbetreffende CAO, vergoeden wij alle zakelijke reiskosten en kun je je blijven ontwikkelen door middel van diverse cursussen en trainingen op onze Maandag Academy®. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Klinkt goed? Dat dachten wij ook!


Bel of mail mij ter kennismaking, bij interesse of bij vragen op:

 06 82 95 70 86

️ ivar.jole@maandag.nl

Functie eisen

  • Diploma HBO-verpleegkunde met een afgeronde post-hbo opleiding Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige.
  • BIG-geregistreerd.
  • Affiniteit met de GGZ.
  • Je bent stressbestendig, hebt inlevingsvermogen, staat stevig in je schoenen en bent vooral erg enthousiast.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag ® hard groeit. Daarom zijn we altijd opzoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole