Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige (SPV)

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
MEI 15
Utrecht Tijdelijk HBO
14.06.2020 100251761
Solliciteren

Over de functie

Heb jij een fascinatie voor complexe psychosociale en psychiatrische problematiek? Ik ben op zoek naar SPV’ers die stevig in hun schoenen staan en het interessant vinden om gedetailleerd te kijken naar de achtergrond van patiënten om vervolgens passende behandelmethoden te bedenken.


Binnen de functie van SPV kunnen werkzaamheden zelfstandig uitgevoerd worden, maar ook is het mogelijk om een coördinerende rol te spelen. In een coördinerende rol schakel je voornamelijk met psychiaters, gezondheidspsychologen, maatschappelijk werk en of thuiszorg.


Als SPV'er voer je de eerste gesprekken met patiënten en stel je de behandelmethode/interventie vast. Vervolgens begeleid jij de patiënt richting passende zorg. Het is hier belangrijk om een warme omgeving te creëren waardoor de patiënt zich veilig en beschermd voelt.

Functie eisen

  • Afgeronde hbo – Verpleegkunde;
  • BIG-geregistreerd;
  • Jij bent in staat om in acute situaties zelfstandig en snel beslissingen te nemen welke interventies genomen moeten worden;
  • Jij hebt goede social skills en bent in staat om een mooie vertrouwensrelatie met de cliënt/patiënt tot stand te brengen;
  • Goede communicatievaardigheden voor samenwerking met behandelteam;

Over het bedrijf

Over Maandag®


Vind jij het belangrijk als SPV’er om diversiteit terug te vinden binnen jouw werk? Wil je niet continu vertoeven in dezelfde omgeving, maar juist ervaring opdoen en kennis vergaren in verschillende werkomgevingen? Dan is Maandag® de plek voor jou!


Naast de flexibiliteit van werken op verschillende opdrachten, heb je wel de zekerheid van een (vast)dienstverband. Je ontvangt ook goede arbeidsvoorwaarden, waaronder de mogelijkheid om aan je eigen ontwikkeling te werken middels scholing. We hebben onze eigen Maandag® Academy en bieden een persoonlijk opleidingsbudget.


"Jouw talent maakt het verschil"


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman