Zoeken

76

vacatures sociaal psychiatrisch verpleegkundige

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures sociaal psychiatrisch verpleegkundige

Bekijk online de vacature sociaal psychiatrisch verpleegkundige bij Maandag®. Heb je een de hbo-opleiding SPV afgerond en ben je daarnaast in het bezit van een BIG registratie? Dan komen we graag met jou in gesprek. Check alle SPV vacatures in de GGZ!

Als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ) verleen je hulp aan mensen die in psychische nood verkeren. Naast het helpen van de cliënt zelf, betrek je hierbij ook de naaste omgeving. Je focust je hierbij op het verbeteren van het functioneren van je cliënt en probeert terugval te voorkomen. Samen met andere deskundigen werk je in een team en stelt samen een behandelplan op.

Binnen de GGZ werk je met een uiteenlopende doelgroepen; jeugdigen, volwassenen en/of ouderen. Het is een afwisselende functie, waar jij als zorgprofessional in crisissituaties echt het verschil kunt maken! En ga je als SPV bij Maandag® aan he werk, dan kun je bij verschillende opdrachtgevers werkervaring opdoen. Een mooie kans om als SPV je cv verder uit te breiden en jezelf nog beter te leren kennen!

Zie je in ons overzicht een passende vacature als Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige in de GGZ? Solliciteer meteen!