Senior sociotherapeut open groep

Over de functie

Ieder kind verdient de juiste behandeling en steun. Als senior sociotherapeut binnen een open groep in de Kind & Jeugd psychiatrie draag jij hier zorg voor. Dit naast dat dat je een kartrekker bent binnen het team.


Ook al hebben jouw cliënten al meerdere vormen van hulpverlening gehad, stap jij in op een moment dat er nog een verschil gemaakt kan worden. Dit in het moment zelf maar vooral ook naar de toekomst toe. Samen met een team van professionals zet jij je hier als sociotherapeut voor in. Binnen dit team zijn ze op zoek naar iemand die een kartrekkersrol op zich kan nemen en beschikt over de nodige expertise van de doelgroep/ het werken in de GGZ. Naast het kartrekken, ga je aan de slag met kinderen en/of jeugdigen met zware psychiatrische en psychische problematieken. Deze problematieken uiten zich vaak in gedrag en agressie.


Je hebt oog voor de cliënt en voor de stapjes die hij of zij doorloopt. Je bent je ervan bewust dat jullie een lange weg te gaan hebben, maar blijft positief en probeert écht het verschil te maken. Wat de organisatie graag terugziet in jou als Sociotherapeut is passie voor de doelgroep kinderen en/ of jeugdigen; je werkt vanuit je hart. Ook is het belangrijk dat je bewust bent van jezelf, eigen handelen en dat je hierop kunt reflecteren. Initiatief durven nemen, krachten en valkuilen kennen, flexibiliteit (in diensten en werkzaamheden) zijn ook van groot belang binnen deze organisatie die volop in beweging is. Het gaat in eerste instantie om een project van vier maanden met ruimte voor verlenging (wanneer het vanuit beide kanten matcht). Qua uren is het minimaal 24 en maximaal 36, dit is afhankelijk van eigen voorkeur en van wat er op dat moment planningstechnisch mogelijk is. Je werkt in regio Noord Limburg.


Werken in de zorg is mooi en waardevol! Maar zeker ook zwaar. Je moet het maar kunnen... Dat weten wij bij maandag®. Daarom zetten we er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden, reiskostenvergoeding of zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en kun je altijd rekenen op een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainingsmogelijkheden aan. Dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Functie eisen

  • passie voor én ervaring met de doelgroep (minimaal 4 jaar met deze doelgroep of 10 jaar begeleidingservaring binnen de GGZ met een andere doelgroep);
  • je bent comfortabel in een kartrekkersrol;
  • een afgeronde hbo opleiding SPH, Social Work, Pedagogiek of MWD;
  • een SKJ registratie óf in de mogelijkheid deze aan te vragen (je voldoet aan de registratie eisen of komt met jouw vooropleiding in aanmerking voor een praktijkprogramma).

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen uit heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze mensen bruisen van de energie, of ze nu op een vestiging of bij een opdrachtgever werken. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, uitgebreide opleidingsmogelijkheden (via onze eigen Academy), toffe werksfeer (o.a. regelmatig borrels en afdelingsuitjes) en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Geen wonder dat Maandag® hard groeit. Daarom zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Merál Westbroek

Merál Westbroek

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs