Regiebehandelaar

Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans
MEI 20
Noord-Brabant Tijdelijk WO
19.06.2020 100541457
Solliciteren

Over de functie

Voor een opdrachtgever in midden-west Brabant ben ik voor 16 uur op zoek naar een regiebehandelaar voor een specialistisch team binnen de verslavingszorg. De doelgroep waar je mee aan de slag gaat bestaat hoofdzakelijk uit chronische (jong)volwassenen. Je komt terecht in een hecht kleinschalig team van +- 6 collega’s die werkzaam zijn in een intramurale setting waarbij je dagdagelijks te maken hebt met een hoge diagnostische complexiteit. Omdat een goede communicatie van groot belang is, zorg jij er als regiebehandelaar voor dat dit goed verloopt.


Het is jouw taak als regiebehandelaar om het team en de cliënten te stabiliseren. Dit doe je door middel van behandeling, advies, coaching en het behouden van overzicht. Jij stuurt het team, denkt mee over de bevordering van processen en het opstellen van behandelplannen. Jouw klinische blik en ervaring zijn van onschatbare waarde voor het team. Kortom als regiebehandelaar zorg jij er samen met het voor dat alle neuzen dezelfde kant op staan en de kwaliteit van de zorg gewaarborgd blijft.

Functie eisen

·      Je bent in het bezit van het diploma tot GZ-psycholoog, Klinisch psycholoog of psychotherapeut;

·      Je bent in het bezig van een BIG registratie;

·      Je hebt ervaring met complexe casussen;

·      Je hebt ervaring binnen de verslavingszorg.

Over het bedrijf

Bij Maandag® werken we het liefst vanuit iemands kracht. Daarom vind ik het belangrijk om te weten wie jij bent, wat je wensen zijn, wat je drijfveren en doelen zijn. Daarom gaan we samen op zoek naar de mogelijkheden binnen deze functie. Deze vertaal ik samen met de accountmanager in een mooie overeenkomst, zodat jij goed op je plek zit.


Onderstaand een aantal praktische afspraken die bij Maandag® voor iedereen gelijk zijn.

·      Je krijgt een reiskosten vergoeding van €0.19,- per kilometer, ongeacht de afstand

·      Het salaris conform de desbetreffende CAO

·      Er zijn doorlopende mogelijkheden, waarbij ontwikkeling centraal staat.

·      Het aantal uren gaat in overleg


Solliciteren

Ben je nu super enthousiast geworden om aan de slag te gaan? En klinkt het werken als Regiebehandelaar bij Maandag® als je droombaan, stuur dan voor maandag 15 juni je motivatie en cv naar joly.nelemans@maandag.nl en misschien ziet jouw Maandag® er volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Joly Nelemans
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Joly Nelemans