Psychomotorisch therapeut

Over de functie

Volop behandelingen en therapieën geven, waaronder haptotherapie, aan cliënten met complexe problematiek.


Voor een opdrachtgever in regio Amsterdam zoek ik een psychomotorisch therapeut met ervaring met het geven haptotherapie. Hierbij gaat het om een kleinschalig GGZ instelling waarbij er gewerkt wordt vanuit een holistische visie. De cliënten zijn vaak eerder in behandeling geweest, maar ze lopen opnieuw vast of begrijpen niet waarom het herstel uitblijft. Hierbij kampen ze met persoonlijkheidsstoornissen en/of complexe trauma. De trauma is vaak vroegkinderlijk.


Jouw aandacht zal verder gevraagd worden voor het geven van behandelingen van meervoudige complexe problematiek en vooral vroegkinderlijke trauma. Verder neem je deel aan overleggen met het multidisciplinair team.


Overigens wordt er binnen het team nauw samengewerkt en is er veel ruimte om met elkaar te kunnen sparren.


Je gaat via Maandag® Zorg & Welzijn aan de slag bij de opdrachtgever. Wij zijn jouw werkgever en bij ons loopt jouw contract. Hierbij zijn er verschillende contracten. Kies je bewust voor afwisseling en ontwikkeling? Dan kunnen wij jou een dienstverband aanbieden. Mocht je alleen voor een bepaalde duur opzoek zijn naar een opdracht, dan kijken we wat het beste past gezien jouw situatie. Wellicht is een projectovereenkomst voor de duur van de opdracht iets voor jou. Kortom, wij vinden het belangrijk om te kijken wat het beste bij jou past.

Functie eisen

  • Afgeronde opleiding Psychomotorisch therapeut.
  • Ervaring met het geven haptotherapie.
  • Stressbestendig, open en eerlijk.
  • Affiniteit met werken binnen de specialistische GGZ, waaronder trauma.

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.


Maandag® biedt jou een contract aan. Zekerheid heb je dus, tegelijkertijd sta je niet stil en blijf je doorgroeien als professional door middel van ons grote netwerk aan opdrachtgevers en Maandag® collega’s. Wat betekent dit voor jou? Als je bij Maandag® aan de slag gaat betekent het dat je naast je collega’s op de opdracht, ook nog je Maandag® collega’s hebt. Extra leuk dus! Wij organiseren dan ook tal van activiteiten en events zoals bijvoorbeeld de Club Maandag® waar jij jouw Maandag® collega’s gaat ontmoeten. Op deze avonden komen op een informele manier thema’s aan bod die gericht zijn op persoonlijke groei en werkgeluk en zijn ook jouw Recruiter en Accountmanager aanwezig. 


Wil je weten wat dit exact allemaal voor jou kan betekenen? Ik vertel je uiteraard graag over de mogelijkheden die er voor jou zijn als professional in de zorg! Dit kan telefonisch, maar het allerliefst nodig ik je dan uit voor een persoonlijk gesprek. Ik vind het namelijk belangrijk om te kijken naar jou als persoon, wat jouw wensen en behoeften zijn en wat hier het best bij past qua opdracht, organisatie en collega’s. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Emma Brinkman

Emma Brinkman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs