Psychomotorisch Therapeut gehandicaptenzorg

Over de functie

De functie Psychomotorische therapeut (PMT) werd voorheen extern vervuld, echter is een zorginstelling in Breda nu opzoek naar een ervaren PMT die de functie wilt cementeren in de organisatie. Je hebt één thuisbasis in de directe omgeving van Breda, maar je zult in je functie ook vaak therapie geven op de verschillende locaties zoals woonvoorzieningen of dagbestedingscentra. Deze bevinden zich ook allemaal in de regio van Breda


Als PMT zul je werken met een divers doelgroep binnen de gehandicapten zorg. Je zult bijvoorbeeld gaan werken met cliënten die verschillen van licht tot ernstig verstandelijk beperking, en met enkelvoudige of meervoudige problematiek (o.a. psychiatrische problemen, verslavingsproblematiek, lichamelijke beperkingen, dementie). De therapie wordt zowel in groepen als individueel gegeven.


De werkzaamheden zijn het observeren van de cliënt in de omgang met materialen, ruimtes maar ook andere groepsgenoten. Je analyseert je bevindingen en deelt deze met een multidisciplinaire behandelteam, samen stel je behandel doelen op voor de cliënt en formuleer je een behandel plan naar behoren. Jij zorgt voor een evenwicht in het balans van zowel ondersteunende, structurerende of inzicht gevende interventies.


Naast de werkzaamheden als PMT zul jij dus ook bezig zijn met het vaststellen van de functie in het behandel aanbod van de organisatie. Hierin is het belangrijk dat jij goed op de hoogte bent van de ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en dat je actief voorstellen doet ter verbetering. Je neemt je collega's mee in het uitvoeren van de werkzaamheden, maar ook in het invoeren van nieuwe beleid. Jij bent beheerder van de materialen, en vult dit aan waar een gebrek is. Ook zul je een mentor rol aannemen in het coachen van een startende PMT.

Functie eisen

Om in aanmerking te komen voor deze functie is het van belang dat je een afgeronde HBO diploma hebt met voort gezette opleiding in de richting van Psychomotorische therapie of bewegingswetenschappen.

Daarnaast is het van belang dat je:

  • Ervaring hebt in werken met verstandelijk beperkten;
  • Een echt initiatief nemer bent;
  • Creatief bent in het opstellen van een behandelplan gericht op de persoonsgebonden problematiek van de cliënt;

Over het bedrijf

Vanuit diverse vestigingen in heel Nederland detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Binnen de gezondheidszorg, de overheid, het onderwijs en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals!


Bij Maandag® krijg jij de kans om je expertise bij diverse opdrachtgevers in te zetten en uit te breiden. Tijdelijke opdrachten, maar ook opdrachten voor de lange termijn behoren ook tot de mogelijkheden! Daar wordt niet alleen de zorg beter van, maar jij zelf ook! Maandag® geeft jou de voordelen van een vaste werkgever, uitdaging in combinatie met voldoende afwisseling én van flexibel werken.


Hierbij bieden wij een uitstekend marktconform salaris waarin je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Je reiskosten worden vergoed met €0,19 per kilometer. Een pensioenregeling en vakantiegeld horen natuurlijk ook tot de voorwaarden.


Tijdens je opdracht word je begeleid door je Accountmanager en Recruiter. Met Maandag® Academy en Club Maandag® kun je diverse workshops, cursussen en trainingen volgen. Zo haal je het beste uit je persoonlijke ontwikkeling en loopbaan!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Alexander Jonkheer

Alexander Jonkheer

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs