Psycholoog

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 18
Overijssel Permanent WO
17.06.2020 103403066
Solliciteren

Over de functie

Ben jij een ervaren Psycholoog en ben je in het bezit van een Basisaantekening Psychodiagnostiek en/of een SKJ registratie? Dan ben ik op zoek naar jou!

* Ben je niet in het bezit van een BAPD en/of een SKJ registratie, dan zal je sollicitatie niet verder worden meegenomen in de procedure.


Voor meerdere opdrachtgevers in de regio Twente ben ik op zoek naar top Psychologen die zichzelf willen blijven ontwikkelen en open staan voor mooie diverse uitdagingen. Als Psycholoog houd jij je bezig met het gedrag van de mens en kun jij overstijgend werken. Je richt je op de behandeling van je cliënten, maar ook op het uitzetten van lijntjes. Jij staat dicht naast je cliënt en hebt een goed en duidelijk beeld van wat goed is voor jouw cliënt. Wat jouw werk zo bijzonder maakt is dat jij je als Psycholoog divers kan gaan inzetten. Zo houd je je bijvoorbeeld bezig met diagnostiek, observaties, rapportages en het voeren van intakes. Geen dag zal hetzelfde zijn!


Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij één van onze opdrachtgevers die sterk gericht is op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je krijgt hier de mogelijkheid nieuwe doelen en ambities te vormen. Doorzettingsvermogen en de zorg naar de patiënten staat centraal. Het team waarin je werkt is enthousiast en gedreven. 

Functie eisen

  • In het bezit van een BAPD of SKJ;
  • Afgeronde masteropleiding Psychologie;
  • Ruime ervaring binnen de zorg;
  • In het bezit van een rijbewijs B.

**Ben je niet in het bezit van een BAPD of een SKJ registratie, dan zal je sollicitatie niet verder worden meegenomen in de procedure.**

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat;
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand;
  • Salaris conform cao;
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan