Psycholoog i.o. GZ Psycholoog

Over de functie

Ben jij momenteel bezig met de GZ-opleiding en weet je nog niet zo goed wat je precies daarna wilt gaan doen? Dan is dit een goed moment om bij Maandag® te starten! Binnen de GZ-opleiding leer je veel verschillende aspecten kennen waar je mee te maken kunt krijgen in je latere baan als GZ Psycholoog. Nu spreek ik als Recruiter GGZ vaak mensen die nog niet helemaal scherp hebben welke richting zij op willen. Ze vinden misschien meerdere vakgebieden interessant of willen zich niet meteen specialiseren in 1 specifiek gebied.

Bij Maandag® kun je in een bepaalde tijd (bijvoorbeeld 1 jaar) meerdere projecten doen. Je kunt op deze manier in relatief weinig tijd, veel ervaring opdoen en dus ook je cv uitbouwen. Je kunt een opdracht doen op het gebied van Forensische Psychiatrie, Ouderenpsychiatrie, Stemming- en Angst, Verslaving en nog veel meer andere interessante gebieden.

Na een uitgebreid kennismakingsgesprek met mij (Claire: Recruiter), gaan wij op zoek naar een opdracht die volledig aansluit op wat jij graag zou willen doen. Het is dus in feite een baan zoeken waar je veel variabelen treft die werkgeluk waarderen. Het zijn namelijk jouw eigen wensen waarmee wij aan de slag gaan. Mocht er een eventuele match zijn, dan krijg je de mogelijkheid om op sollicitatiegesprek te gaan. Tevreden? Dan kun jij gaan starten met het project (mits opdrachtgever ook enthousiast is).

Interessant om eens (digitaal) kennis te maken? Reageer!

Functie eisen

  • (Bijna) afgeronde GZ - opleiding;
  • Geïnteresseerd in flexibel werken.

Over het bedrijf

Bij Maandag® kom je als startend GZ Psycholoog te werken op projectbasis. We zijn een detacheerder en dat brengt veel voordelen met zich mee! Zo kun jij zelf bij een recruiter (in dit geval bij mij: Claire) aangeven wat je precies zoekt. Dit kan te maken hebben met een bepaalde omgeving, het aantal uren of misschien wel een teamgeest waar jij naar op zoek bent. Je kunt meerdere projecten draaien en dus is werken bij Maandag® een mooie kans om aan je cv te bouwen.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Claire Broekman

Claire Broekman

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs