Psycholoog CGT, MBT, ACT

Over de functie

Als Psycholoog help jij mensen het beste uit zichzelf te halen!


Voor het mooiste en meest unieke psychotherapeutisch centrum in Zuid Limburg ben ik opzoek naar een ervaren psycholoog. In jouw behandelingen werk je hard aan het realiseren van het punt in het leven van cliënten waar een echte verandering plaatsvindt. Een behandeltraject binnen deze organisatie bestaat uit een opname van zeven weken en een eventueel ambulant vervolgtraject. De behandeling is erop gericht om de cliënt zo snel mogelijk een rol in de maatschappij terug te geven, zowel in haar of zijn privéleven als op het werk. Werken vanuit eigen kracht staat hierbij centraal. Je gelooft in een holistische aanpak, waarin je niet enkel kijkt naar de psychische klachten van de cliënt, maar ook naar wat zich daaromheen afspeelt en welke andere factoren (o.a. biologische en sociale factoren) een invloed hebben. Op deze locatie worden cliënten behandeld met complexe problematieken waaronder depressie, angststoornissen, trauma en verslavingen.


Wat ga je doen?

Voor de cliënt bestaat het behandelprogramma uit een individueel deel en een uitgebreid groepsprogramma. De cliënten volgen dan binnen hun eigen groep verschillende therapieën. Jouw dag als psycholoog is dan ook opgedeeld in twee delen. Eén dagdeel bestaat uit cliënt-contact en is gevuld met individuele sessies van jouw cliënten. Het tweede dagdeel bestaat uit teamvergaderingen, werkoverleggen of cliëntgericht werk. Denk aan intake van nieuwe cliënten, behandelplannen opstellen, verwijzers contacteren of een ontslagbrief schrijven als cliënten weer naar huis gaan. Als psycholoog heb jij ervaring en affiniteit met methodieken vanuit cognitieve gedragstherapie, MBT en Acceptance Committent Therapy. Je werkt met veel verschillende disciplines samen in bevlogen teams. Samen probeer je mensen met complexe problematieken, verschillende achtergronden en culturen het beste uit zichzelf te halen. Ben jij dus iemand die graag met een veelzijdige en uitdagende doelgroep wil werken dan is deze prachtige organisatie echt iets voor jou!


Maandag® is de sparringpartner om de perfect plek te vinden die aansluit bij jouw wensen. Dit doen wij door het bieden van persoonlijke begeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. We bespreken een plan om daar te komen waar jij wilt zijn en waar jouw expertise écht tot zijn recht komt. Verder bieden wij een mooi marktconform salaris, vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en talloze trainingen en opleidingen via onze eigen Maandag® Academy.


Interesse? Solliciteer dan direct!

Functie eisen

  • Een klinische masteropleiding tot psycholoog;
  • Minstens 3 jaar werkervaring met psychiatrische aandoeningen en comorbiditeiten;
  • Ervaring met methodieken vanuit Cognitieve Gedragstherapie, MBT en Acceptance Commitment Therapie;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden en in teamverband kunnen werken;
  • Empathisch vermogen en een flexibele en actieve instelling.

Over het bedrijf

Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Andrea Odeurs

Andrea Odeurs

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

  • Afwisseling Elke opdracht is anders.
  • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
  • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
  • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
  • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs