Psychiatrisch Verpleegkundige

Lotte t Hart
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte t Hart
JUN 25
Zuid-Holland Tijdelijk MBO
25.07.2020 103101058
Solliciteren

Over de functie

Je bent doortastend, deinst niet terug voor spoedeisende psychiatrische problematiek en je hebt een stevige persoonlijkheid. Zie jij jezelf hierin terug? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor een opdrachtgever rondom Rotterdam zijn wij op zoek naar een psychiatrisch verpleegkundige. De afdeling behandelt volwassenen die zich in heftige psychiatrische crisissituaties bevinden. De patiënten zijn thuis niet meer behandelbaar en zijn met spoed opgenomen op de afdeling. Door patiënten op te nemen is het de bedoeling om het eigen functioneren zo te bevorderen dat de patiënt weer buiten de kliniek verder kan met het dagelijks leven. De afdeling is innovatief en staat voor zinnige zorg. Dwingen en dringen wordt zoveel mogelijk voorkomen.


Als psychiatrisch verpleegkundige heb je een proactieve houding in een dynamische omgeving. Je kan doortastend zijn tijdens crisissituaties. Je weet patiënten te motiveren en te stimuleren dankzij jouw sociale en communicatieve vaardigheden. 

Functie eisen

  •   Je bent in bezit van een diploma MBO-Verpleegkunde of HBO-Verpleegkundige
  • Affiniteit met spoedeisende psychiatrische zorg
  • 16 – 36 uur per week beschikbaar

Over het bedrijf


  • De mogelijkheid tot een dienstverband bij Maandag®
  •  Reiskostenvergoeding van €0,19 per kilometer
  •  Persoonlijke begeleiding
  •  Mogelijkheid om lid te worden van Club Maandag® voor workshops, meet-ups, online trainingen en netwerkborrels
  •  Mogelijkheid tot ontwikkeling en groei door opleidingen en trainingen via de Maandag® Academy


Ben jij degene die ik zojuist heb omschreven en kan je niet wachten om te beginnen? Dan ontvang ik graag jouw CV en motivatie zodat we met een kop koffie of thee de mogelijkheden kunnen bespreken!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Lotte t Hart
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Lotte t Hart