Psychiatrisch verpleegkundige

Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs
MEI 08
Limburg Permanent MBO
07.06.2020 100212873
Solliciteren

Over de functie

Begeleiden is stimuleren waar nodig, de balans hierin opzoeken beheers jij als de beste.


Het is belangrijk om als verpleegkundige stevig in je schoenen te staan. Welke schoenen? De schoenen van een verpleegkundige in de GGZ. Deze tak van sport binnen de zorg brengt veel vrijheid met zich mee, maar vraagt ook om een grote mate aan zelfstandigheid en autonoom handelen. Jij weet als de beste dat het autonoom handelen in goed overleg gaat met alle disciplines die hierbij betrokken zijn . De zorg zelf? Die is vooral met de handen op de rug; het stimuleren van zelfzorg van cliënten. De successen op deze wijze te behalen, geven jou de drive en motivatie om elke dag met plezier naar je werk te gaan. Wat heb jij nog meer nodig om je werkgeluk naar hoge sferen te brengen? Graag ga ik het gesprek met je aan om het allemaal te bespreken en kijk ik er naar uit om hierin met je mee te denken om te zien wat ik voor jou kan betekenen.


Werken in de zorg is leuk! Maar ook zeker zwaar. Je moet het maar kunnen.. Dat weten wij bij Maandag®. We zetten er dan ook graag het een en ander tegenover. Wat dacht je van een mooi salaris, goede arbeidsvoorwaarden en reiskostenvergoeding of eventueel zelfs een leaseauto? Daarnaast ontvang je persoonlijke projectbegeleiding van je accountmanager en een luisterend oor van je recruiter. Ook bieden wij verschillende trainings- en opleidingsmogelijkheden aan, dit alles zodat jij jezelf kunt blijven ontplooien. Want ook dát vinden wij belangrijk.

Dus, wat denk je ervan… Wil je meer weten? Ik vertel het je graag!

 

Mail, bel of stuur een appje naar:

06 82 14 59 03

✉️ andrea.odeurs@maandag.nl

Functie eisen

  •  Mbo- of Hbo-V diploma
  •  BHV diploma
  • Ervaring in de GGZ
  • 28-32 uur

Over het bedrijf

Maandag® detacheert interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Dat soort interim professionals vind je bij Maandag®.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Andrea Odeurs
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Andrea Odeurs