Psychiater

Over de functie

Ben jij dé persoon die een positieve bijdragen wil leveren aan de meest complexe casussen en kun je goed collega’s meenemen in jouw visie? Wordt dan psychiater bij Maandag®. Als psychiater bij Maandag®, krijg je de mogelijkheid om te werken binnen verschillende organisaties met een grote diversiteit aan doelgroepen. Wordt je hier enthousiast van? Lees dan snel verder! Hoe ziet een jaar als psychiater bij Maandag® er dan uit? Zo kan het zijn dat je als psychiater start binnen een GGZ organisatie, waar je zorgvragers handvatten geeft om zichzelf te verbeteren. Vervolgens ga je weer aan de slag bij een wooninstelling waar jongeren met gedragsproblematiek wonen. Je sluit het jaar af met een opdracht waar een zorg team behoefte heeft aan jouw expertise in de rol van regiebehandelaar.  Wat verwachten we van jou?

Een goede en duidelijke communicatie is een echte must. Je bent tenslotte verantwoordelijk voor het verloop en bevordering van iemand herstel. Het is ook belangrijk dat je flexibel om kan gaan met het werken met verschillende doelgroepen. Je vind deze uitdaging juist prettig in je werk. Je skills als psychiater zullen iedere dag op de proef worden gesteld. Dit vind je leuk en past helemaal bij jouw manier van werken. We verwachten daarom dat je stevig en besluitvaardig in je schoenen staat. Jij kiest de juiste richting en stuurt het team aan om samen met je collega's dezelfde koers te varen.  

Functie eisen

Voor de functie van gedragswetenschapper is het van belang dat je aan de volgende functie eisen voldoet:

 • Je bent in het bezit van een diploma tot psychiater;
 • Je bent in het bezit van een BIG registratie;
 • Je hebt ervaring met complexe casussen;
 • Je kan goed werken met diverse zorgprogramma’s en zorgpaden.

Herken jij jezelf hier helemaal in? Je kunt me bereiken op onderstaand e-mailadres en telefoonnummer. Ik kom graag met je in contact om je meer over de vacature te vertellen!


Over het bedrijf

Maandag® biedt de kans om je expertise bij diverse zorginstanties in te zetten en uit te breiden. Daar wordt niet alleen de zorgbranche beter van, maar jij ook! Bij Maandag® koppel je de voordelen van een vaste werkgever aan de voordelen van flexibel werken. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. Daar moet uiteraard wat tegenover staan:

 • Vanuit een dienstverband bij Maandag® kun je op diverse opdrachten worden ingezet of langdurig bij één zorgorganisatie aan de slag;
 • Gedurende de opdrachten krijg je loopbaanbegeleiding;
 • Salaris conform CAO;
 • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Academy;
 • Volledige vergoeding van je reiskosten op basis van € 0,19 per km.

Ben je nu enthousiast geworden om aan de slag te gaan, omdat het werken als psychiater bij Maandag® klinkt als je droombaan. Reageer dan voor 19 februari op deze vacature. Misschien ziet jouw Maandag® er volgende maand opeens heel anders uit. Tot snel! Heb jij nog vragen? Neem dan contact op met mij via talitha.nijland@maandag.nl of via 0682994277. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Is dit jouw toekomstige baan?

Solliciteren
Talitha Nijland

Talitha Nijland

Recruiter

Het sollicitatieproces

undefined

Solliciteer

Binnen vijf dagen ontvang je een reactie op je sollicitatie.

undefined

Telefonische kennismaking

Zijn er mogelijkheden? Dan leren we je graag beter kennen.

undefined

Eerste gesprek

We nodigen je uit op een van onze vestigingen om verder kennis te maken.

undefined

Tweede gesprek

In een verdiepend gesprek bespreken we vakinhoudelijke zaken en eventuele vragen die jij nog hebt.

undefined

Contractvoorstel

Is er van beide kanten een klik, dan doen we je graag een voorstel.

In dienst

Blij met ons aanbod? Dan zijn we een match. Na het tekenen van je contract is het officieel rond. Gefeliciteerd!

#DeVoordelen

Waarom werken bij maandag®?

 • Afwisseling Elke opdracht is anders.
 • Groei Omdat we ontwikkeling belangrijk vinden hebben we een eigen Maandag® Academy. Hier kan je (vakinhoudelijke) trainingen volgen zodat jij blijft groeien.
 • Onbeperkt online leren Via onze Maandag® academy heb je onbeperkt toegang tot diverse trainingen en cursussen.
 • Persoonlijke begeleiding en coaching Samen met jou kijken we naar je ambities en begeleiden je naar een volgende stap in je carrière.
 • Zekerheid van een contract Je komt bij ons in dienst en gaat aan de slag bij diverse opdrachtgevers.
#EvenVoorstellen

Jouw MAANDAG! collega's

Anne  
Anne
Jurist
Rachid  
Rachid
Basisarts
Sebastiaan  
Sebastiaan
Projectleider AVG
Soraya  
Soraya
Leerkracht basisonderwijs