Psychiater

Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman
JUN 23
Utrecht Permanent WO
23.07.2020 100260144
Solliciteren

Over de functie

Als Psychiater liggen de banen voor het oprapen. Het is echter de kunst om een plek te vinden waar jij je expertise echt in de praktijk kunt toetsen. Momenteel ben ik op zoek naar een Psychiater (gebied: Woerden/Montfoort/Oudewater) die het leuk vindt om in een gebiedsteam te werken.


Je zult ambulante zorg verlenen aan mensen die ernstige psychische aandoeningen hebben. Dit maakt deze mensen erg kwetsbaar en het betekent ook dat je als Psychiater hulp verleent op meerder gebieden, zoals: sociale contacten, wonen, financiën, gezondheid en dagbesteding. Een diverse problematiek dus.


De doelgroep, waar je mee te maken krijgt in deze rol, zijn mensen de vaak meerdere diagnoses hebben gekregen. Ze hebben daardoor een ‘beperking’ in het maatschappelijk functioneren opgelopen. Je moet het dus interessant vinden om mensen weer terug de maatschappij in te begeleiden. De wijkteams hebben een extra specialisme, namelijk: ‘psychotische kwetsbaarheid’. 


Werkzaamheden binnen deze functie zijn:

  • Vormgeven van gebiedsgerichte zorg
  • Medisch-psychiatrische verantwoordelijkheid voor behandeling van patiënten gebiedsteam
  • Intake-, onderzoeks- en indicatiegesprekken
  • Medicamenteuze behandelingen
  • Adviseren van teamleden over het te voeren behandelbeleid


Functie eisen

  • Gediplomeerd en geregistreerd psychiater;
  • Ervaring met doelgroep EPA.

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Claire Broekman
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Claire Broekman