Psychiater kind en Jeugd team (16 – 24 uur)

Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra
JUN 07
Noord-Holland Permanent WO
07.07.2020 100541764
Solliciteren

Over de functie

ZZP of in loondienst? Wil jij graag werken als psychiater met kind- en jeugd? Een afwisselende baan en tegelijkertijd deel uitmaken van een specialistisch team binnen de GGZ? Lees snel verder!


Niemand weet beter dan jij dat elk kind anders is en dat het ene kind zich anders ontwikkelt dan het andere. Maar jij weet ook dat er zich soms situaties voordoen waarbij kind en ouders gespecialiseerde hulp in de vorm van sociale, psychologische en/of medische interventies nodig hebben. Je bent de onmisbare schakel in de behandeling van complexe traumasymptomen bij kinderen en bij het uitvoeren van wetenschappelijk trauma gerelateerd onderzoek. Jouw inzet van gespecialiseerde diagnostiek is van groot belang voor het bepalen van de juiste aanpak. Cliënten kunnen rekenen op evidence based behandelingen, zoals traumagerichte cognitieve gedragstherapie (TGCGT) en EMDR. De werkzaamheden bestaan verder onder andere uit: diagnostisch onderzoek, farmacotherapie, psychotherapie, crisisbeoordelingen en consultatie aan huisartsen en medisch specialisten. Jij kunt als geen ander aansluiten bij de hulpvraag van een kind en zijn ouders.


Functie eisen

• Je bent een trotse bezitter van een BIG registratie als Psychiater;

• Je hebt eerder gewerkt met getraumatiseerde kinderen, jongeren en hun gezinnen;

• Je bent gemakkelijk in de omgang en je levert een positieve bijdrage aan je team en Kenter;

• Je bent actief, inspirerend en neemt graag de leiding in bijvoorbeeld multidisciplinaire overleggen;

• Je neemt graag het voortouw en beschikt over kwaliteiten om je collega’s te inspireren.

Over het bedrijf

Vanuit een vast dienstverband kun je diverse opdrachten/ functies vervullen. Een opdracht voor lange termijn behoort daarbij zeker tot de mogelijkheden.


Wij bieden een marktconform salaris volgens de betreffende cao. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring. Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer en een leaseauto behoort tot de mogelijkheden. Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.


Wil jij dus zekerheid combineren met afwisseling en uitdaging? En voldoe je aan de bovenstaande functie-eisen? Dan kom ik graag met je in contact om de mogelijkheden te bespreken. Druk op ‘direct solliciteren’, bel of verstuur een berichtje via WhatsApp 0682132558.


Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Femke Cluistra
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Femke Cluistra