Zoeken

23

vacatures psychiater in de GGZ

de voordelen van MAANDAG!
  • Flexibiliteit in je werk
  • Zekerheid van een vast contract
  • Ontwikkelings- en opleidingsmogelijkheden via de Maandag® Academy
Bekijk alle voordelen

Contact

Kom voor een vrijblijvend gesprek langs op één van onze vestigingen. Bellen of mailen kan ook. Lees hier waar je ons kunt bereiken.

Neem contact op

Open sollicitatie

Zit er op dit moment geen geschikte vacature voor jou tussen, maar lijkt het je wel leuk om aan de slag te gaan bij Maandag®? Solliciteer dan via onderstaande button, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Solliciteren

Vacatures psychiater in de GGZ


Op zoek naar een vacature als psychiater binnen de GGZ? Dan zit je bij Maandag® helemaal goed! Met jouw diploma geneeskunde op zak en een BIG registratie matchen we jou graag met een passende opdrachtgever. Heb je een uitdagende vacature als psychiater in de GGZ gevonden? Solliciteer meteen!
Lees verder
Diagnosticeren van patiënten, daar draai jij als psychiater je handen niet voor om. Je voert gesprekken en observeert. Je bent als psychiater verantwoordelijk voor het opstellen van een behandelingsplan en indien nodig schrijf je medicatie voor. Ook heb je veel contact met de huisarts en verwijs je eventueel door naar andere specialisten. Kortom, een baan die er echt toe doet!
 
Ga je bij Maandag® als psychiater aan de slag, dan krijg je optimale afwisseling waarbij je ontwikkeling in het middelpunt staat. Bij ons kun je bij verschillende opdrachtgevers ervaring en kennis opdoen, zodat je continue kunt groeien. Jouw wensen, doelen en ambities daar draait het om.
 
Heb je in ons overzicht dé vacature als psychiater binnen de ggz gevonden, die op jouw lijf is geschreven? Reageer dan snel!