Persoonlijk Begeleider

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
MEI 18
Overijssel Tijdelijk MBO
17.06.2020 103404951
Solliciteren

Over de functie

Jij staat voor anderen klaar en wil graag ontwikkelen!


Als Persoonlijk Begeleider Intensieve Behandeling en Begeleiding ben jij het eerste aanspreekpunt voor de cliënt en relaties. Jouw doelgroep, als Begeleider, zijn mensen met een verstandelijke beperking met een complexe zorgaanvraag. Dit betekent dat jij, mentaal en fysiek, stevig in je schoenen moet staan om om te kunnen gaan met de bijkomende gedragsproblematiek. Met het oog op de ontwikkeling en beleving van de cliënt kijk jij, samen met collega’s, naar welke volgende stappen er haalbaar zijn. Ook ben jij diegene die de cliënt helpt aan een passende tijd- en dagbesteding.


Als Begeleider is het belangrijk dat jij goed kan communiceren, op alle niveaus. Zodat jij in alle situaties kan communiceren met zowel cliënten als collega’s. Omdat je in aanraking komt met verschillende zorgvragen is het belangrijk dat je oplossingsgericht kunt werken.


Omdat jij een Begeleider bent die naast complexiteit ook van diversiteit houdt, biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken. 

Functie eisen

  • Afgeronde relevante opleiding MMZ of vergelijkbaar;
  • Aantoonbare werkervaring in de gehandicaptenzorg en ervaring met de doelgroep IBB;
  • In het bezit van een rijbewijs.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 15 juni en dan spreken we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan