Orthopedagoog Generalist

Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan
JUN 18
Overijssel Permanent WO
18.07.2020 106189381
Solliciteren

Over de functie

Voor elk complex probleem is er een oplossing, namelijk jij!


Als Orthopedagoog Generalist ga jij complexe vraagstukken oplossen met betrekking tot opvoeding. Dit ga jij doen voor verschillende doelgroepen, waaronder kinderen en jongvolwassenen. Het opstellen van een persoonlijk behandelplan is dan ook helemaal jouw ding! Naast de individuele gesprekken die jij gaat voeren met de cliënt, richt jij je ook op ouders en de verdere omgeving.


Natuurlijk staat professionaliteit voorop. Jij als Orthopedagoog Generalist gaat respectvol om met je cliënt en relaties om effectief hulp te kunnen bieden. Ook verwachten wij van jou dat je communicatief vaardig bent en goed kan samenwerken. Dit is van belang omdat je nauw gaat samenwerken met collega's, zodat jullie vanuit verschillende expertises hulp kunnen bieden aan de cliënt.


Omdat jij die Orthopedagoog Generalist bent die naast complexiteit ook van diversiteit houdt, biedt Maandag® jou de mogelijkheid om jouw kennis en vaardigheden bij verschillende organisaties in te zetten. Zo ben je verzekerd van de voordelen van een vaste werkgever en de voordelen van flexibel werken.

Functie eisen

  • Afgeronde WO opleiding;
  • Minimaal 16 uur beschikbaar.

Over het bedrijf

Voor mij is het belangrijk wie jij bent, wat je wensen, doelen en ambities zijn. Dankzij Maandag® zal geen enkele dag hetzelfde zijn en ben ik gericht op het matchen van jouw persoonlijke wensen met de opdrachtgever.

  • Doorlopende mogelijkheden waarbij ontwikkeling centraal staat.
  • Reiskostenvergoeding van €0.19 per kilometer, ongeacht de afstand.
  • Salaris conform cao.
  • Persoonlijke wensen op het gebied van arbeidsvoorwaarden zijn vanzelfsprekend.


Is je interesse gewekt en ben jij benieuwd wat ik je te bieden heb? Reageer dan voor 18 juli en dan zien we elkaar snel!

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maral Margosyan
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maral Margosyan