Orthopedagoog-Generalist

Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk
JUN 12
Noord-Holland Permanent WO
12.07.2020 105618458
Solliciteren

Over de functie

Wij kunnen jouw daadkracht en expertise hard gebruiken!


Als orthopedagoog-generalist streef je ernaar dat cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven vormgeven en zichzelf ontwikkelen. Jij bent hierin echt van meerwaarde omdat jij naast de cliënt staat. Maar je zorgt er ook voor dat de mensen om de cliënt heen zo goed mogelijk betrokken worden om het welzijn van de cliënt te verbeteren. Je werkzaamheden zijn heel divers maar zeer uitdagend! Je moet goed kunnen tijd bewaken, focus aanbrengen, feedback geven maar ook vragen stellen. Zo is elke dag anders. Er is genoeg ruimte voor eigen inbreng en ideeën, jij bent tot slot de professional in het vak. Het adviseren en begeleiden van collega’s op basis van hun handelingen, behandelplannen en dergelijken is wat je natuurlijk afgaat als orthopedagoog-generalist. Intakegesprekken, diagnostiek en behandeling van jouw cliënten behoort ook tot je taken. Kortom jij werkt graag met de kwetsbare doelgroepen en bent flexibel ingesteld.


Functie eisen

Wie ben jij?

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze vacature en voldoe je aan de onderstaande criteria? Dan nodig ik je van harte uit om te solliciteren!


  •    Afgeronde opleiding tot Orthopedagoog-Generalist
  •  BIG-registratie
  • Kennis van verschillende behandelmethoden zoals cognitieve gedragstherapie en schematherapie 

Over het bedrijf


Wat biedt Maandag® jou?


Je krijgt bij Maandag® een te gekke baan zoals je die nog niet eerder hebt gehad. Met volop ontwikkelingsmogelijkheden. We bieden een goed salaris en arbeidsvoorwaarden waar je extra blij van wordt. Maar vooral een geweldige werkervaring. Want jouw werkgeluk staat bij ons voorop. Ervaar het zelf en reageer direct via de button onderin of stuur me een mail: maria.struk@maandag.nl  •  Bij goed functioneren mogelijkheid tot vaste aanstelling    
  • Salaris conform CAO afhankelijk van sector, trede naar opgedane ervaring
  •   Reiskostenvergoeding of mogelijkheid leaseauto
  •  Beroepsgerichte trainingen die aansluiten op jouw vakgebied
  • Sparringpartners bij Maandag® om zoveel mogelijk ondersteuning te bieden indien nodigMet meer dan 3.000 professionals is Maandag® dé detacheerder van de publieke sector. Hoe dat komt? Wij verliezen het persoonlijk contact niet uit het oog. Je bent bij ons geen nummer. Een vast aanspreekpunt die jouw wensen en ambities niet uit het oog verliest. Samen met jou zien wij de maandag als een fris en nieuw begin. Het gevoel dat alles mogelijk is. dat gevoel van ambitie en optimisme dragen we elke dag van de week uit. Wij houden van ons werk. Daarom zijn we zo’n goed team. Snel gedreven en positief. Wij willen alles uit ons werk halen en zien werkgeluk als de sleutel tot succes. Jij toch ook?

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Maria Struk
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Maria Struk