Orthopedagoog generalist

Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole
MEI 11
Limburg Permanent WO
10.06.2020 100289830
Solliciteren

Over de functie

Als orthopedagoog generalist kijk jij naar wat een cliënt wél kan!


Als orthopedagoog generalist bied jij hoogwaardige geestelijke gezondheidszorg aan mensen die last hebben van een psychiatrische stoornis of die een stoornis dreigen te ontwikkelen. De cliënt staat in de zorg centraal. Jouw primaire streven is volledig herstel van symptomen en functioneren en waar dit niet haalbaar blijkt te zijn, acceptatie en integratie hiervan. Jij zorgt voor een zo’n groot mogelijke participatie van elke cliënt in zijn behandeling en de evaluatie daarvan, zodat zij de regie over hun eigen leven behouden. Met jeugdigen, ouders, omgeving en hulpverleners aan één gezamenlijk plan werken. Hoe complex de situatie ook is. Dat is waar jij voor gaat! Je werkt hierbij nauw samen met collega's in een multidisciplinair team dat elkaar ondersteunt, ideeën en kennis uitwisselt en streeft naar de hoogste kwaliteit zorg.


Bij Maandag® vinden wij het heel belangrijk dat jij werkt binnen een specialisme waar jouw deskundigheid het best tot zijn recht komt: onderwijs, mensen met een fysieke en/of verstandelijke beperking, jeugdhulp, GGZ of ouderenzorg. Jij hebt de mogelijkheid om te kiezen wat echt bij jou past! Vanuit Maandag® krijg je persoonlijke begeleiding van je recruiter en accountmanager en zijn er tal van ontwikkelmogelijkheden via onze Maandag Academy®.


Wat bieden wij jou?

  •  Wij bieden een marktconform salaris. Je wordt ingeschaald op basis van opleiding en ervaring.
  • Wij vergoeden alle zakelijke reiskosten op basis van €0,19 per kilometer.
  • Samen met de Maandag® Academy werk je aan je persoonlijke ontwikkeling door middel van diverse cursussen en trainingen.
  • Uiteraard horen pensioenregeling, vakantiedagen en vakantiegeld ook tot de voorwaarden.

Functie eisen

  • BIG geregistreerd als orthopedagoog generalist.
  • Multidisciplinair, doelgericht en methodisch werken.
  • Je staat open voor een brede ontwikkeling binnen de arbeidsmarkt.

Over het bedrijf

Vanuit vestigingen in heel Nederland, detacheert Maandag® interim professionals in de publieke sector. Dit doen we binnen de overheid, het onderwijs, de gezondheidszorg en bij woningcorporaties. En niet zomaar professionals. Onze professionals weten van aanpakken en bruisen van energie. Werken bij Maandag® is daarom ook niet te vergelijken met een baan die je eerder hebt gehad. Onze goede arbeidsvoorwaarden, toffe werksfeer en doorgroeimogelijkheden dragen daar zeker aan bij. 

Solliciteren

Herken jij jezelf in dit profiel? En lijkt werken bij Maandag® je een mooie stap? Solliciteer dan meteen. Wie weet ziet jouw maandag er binnenkort dan net zo tof uit als die van ons.

Current job is not marked as favorite, click to favorite this job
Ivar Jole
JOUW MAANDAG
Contactpersoon
Ivar Jole