Orthopedagoog Generalist vacatures

Ben je als gedragsdeskundige op zoek naar een vacature orthopedagoog generalist in de GGZ? Dan ben je bij Maandag® op de juiste plek. Wij hebben verschillende vacatures binnen de gedwongen jeugdzorg en gaan graag op zoek naar de beste match voor jou! 

Als gedragsdeskundige lever je in de functie van orthopedagoog generalist een belangrijke bijdrage in de diagnostiek. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de aansturing van psychologen en orthopedagogen die onder jouw supervisie vallen. Aan uitdaging en afwisseling dus geen gebrek! Bovendien bieden we je bij Maandag® de mogelijkheid om bij verschillende opdracht ervaring en kennis op te doen. Zo blijf je optimaal bij in je vakgebied en blijf je volop in ontwikkeling.

Beschik je over een BIG registratie als GZ-psycholoog of SKJ-registratie als Orthopedagoog Generalist en wil je graag in de gedwongen jeugdzorg aan het werk, dan komen we graag met je in gesprek! Neem zeker ook contact met ons op als je binnen nu en een half jaar je diploma behaald. Bekijk hieronder alle vacatures orthopedagoog generalist in de ggz.

orthopedagoog generalist vacatures

Filters

Vakgebied
Regio
Opleidingsniveau
Werkervaring

443 gevonden resultaten

None